Panda's Sport and Betting site!

Panda's Sport and Betting site!
Mukana vedonlyönnissä jo vuodesta 1993.

keskiviikko 22. kesäkuuta 2016

UEFA EURO 2016 - France


Jalkapallon EM-kisat 10.6. - 10.7.2016, Ranska

VEDONLYÖNTI


Jalkapallon EM-kilpailut ovat muuttumassa minulle lähinnä rahan tuhlaus tapahtumaksi. Tänään haen muutosta - ja tuhlaan siihen rahaa 102,80 euroa.

Tänään on EM-kisojen viimeiset alkusarjan ottelut. Näiden 4 ottelun jälkeen alkavat neljännesvälierät lauantaina. Pelaan tänään sekä moni- että pitkävetoa.


Islanti-Itävalta:  Itävalta ei ole vielä saanut maalihanojaan auki, mutta tänään aukeaa. Rivit sisältävät muut mahdollisuudet paitsi islantilaisten voiton.
Unkari-Portugali: Huono onni ei katku ikuisesti. Unkari on varmistanut paikkansa jatkossa. Pustan poikien vatsa on täynnä, ja Portugali vie ottelun.
Italia-Irlanti: Saapasmaa säästelee miehistöään - haiskahtaa tasurille.
Ruotsi-Belgia: Länsinaapurin on saatava enemmän aikaiseksi hyökkäyspäässä tai Belgia vie. Belgiaa suosin pitkiksessä, mutta anna ruotsalaisillekin mahdollisuuden.

Näiden ympäripyöreiden ajatusten tukemana laitoin matkaan 648 rivin monivedon, vapaavalintaisen järjestelmän sekä kolme tuplaa ja singlen.

Keskiviikko 22.6.2016 - SUPERMONIVETO & PITKÄVEDOT

SuperMonivetoJ.(648)

Vapaavalintainen J.(4)


Tupla-1

Tupla-2

Tupla-3

Single




  

2 kommenttia:

  1. Portugalin tasapeli oli kyllä yllätys ja kaikesta huolimatta odotin itsekin Itävallalta parempaa, vaikkakin toivoin islannin jatkoon pääsyä! Illalla Italia on tiukoilla ja Ruotsi taistelee!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep...taas meni rahat kankkulan kaivoon...alkaa olla jo rikollisen surkeeta nämä minun pelit. Hienoo kuitenkin, että Islanti ja Unkari menivät jatkoon.

      Poista