Panda's Sport and Betting site!

Panda's Sport and Betting site!
Mukana vedonlyönnissä jo vuodesta 1993.

tiistai 31. toukokuuta 2016

Superpesis

VEDONLYÖNTI 

Illalle heitin Urheilusanomien vinkin saattamana yhden singlen 30 eurolla.

1636: 1 Kempele – Raahe 3,80
Superpesis 
 Kempele onnistui kaatamaan sunnuntaina kovan Kouvolan kotonaan, kuten täälläkin ennakoissa haisteltiin. Tuo saattoi olla käänteentekevä hetki vaikeuksissa alkukautta tarponeelle nousijajoukkueelle, joka on kärsinyt heikon itseluottamuksen aiheuttamasta epävarmuuden syöksykierteestä. Koplan heikot hetket käytettiin armotta hyväksi ja avausjakson taisteluvoiton jälkeen toinen jakso pystyttiin kairaamaan tupaan jo kivuttomammin. Peliesitys oli kokonaisvaltaisesti oikein mainio ja nousujohteinen. Sama kokoonpanotilanne jatkuu KeKin osalta, joten lähtökohta paikallispeliin on hyvä.

Raahessa uidaan tällä hetkellä syvissä vesissä. PattU on ajautunut sarjajumboksi eikä onnistumisia saada millään aikaiseksi. Pelitaukoa pidettiin viikonloppuna, mikä ei ole huono asia. Uusia juonia on pystytty tätä tärkeää jumbofinaalia varten punomaan. Viime pelinsä PattU hävisi pitkän kaavan jälkeen Seinäjoelle. Tuosta ottelusta olisi tosin kyllä kuulunut raahelaisille enemmän kuin vain yksi piste. Rosterin tilanne on varsin hyvä.

Kyseessä on alakastilaisten keskinäinen huipputärkeä ottelu. Lisäksi paikallispelistatus luo entisestään lisäpöhinää ottelun asetelmiin. Raahe on joukkueista laadukkaampi, mutta Kempelettä ei kotona avausvoiton jälkeen lähdetä aliarvioimaan. Marginaalit ovat pienet. Juoksumäärä voisi periaatteessa jäädä pinnaltaan uusitulla kentällä matalaksi, mutta kelistä povataan kuitenkin varsin hyvää, joten eipä runsaampikaan juoksumäärä poissuljettua ole. Kempeleen 1X2-voitossa on jälleen pientä etua tarjolla.

Tiistai 31.5.2016 - PITKÄVETO

Single


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti