Panda's Sport and Betting site!

Panda's Sport and Betting site!
Mukana vedonlyönnissä jo vuodesta 1993.

keskiviikko 25. toukokuuta 2016

Kakkonen

VEDONLYÖNTI

Jääkiekon MM-kisat oli ja meni. Vedoissa oli vaihtelevaa menestystä, ja koko vuoden yhteenveto on kesken. Oikeastaan huhtikuunkin tiedot ovat vielä lyömättä Exceliin.

Jalkapallon EM-kisoja odotellessa haen vetomenestystä kotimaisesta jalkapallosta. Mielipiteeni yhtyy taas kerran Urheilusanomien kanssa.

Kakkosen jalkapallokohde
:

1884: 2 Klubi 04 – FC Espoo 4,70

Kakkonen B Pallonhallintaan pelinsä perustava Klubi 04 on materiaaliltaan lohkon eliittiä. Viime kaudesta on kuitenkin uusiuduttu, eikä peli ole vielä ollut täysin uomissaan. Tehojen kanssa on ollut vaikeuksia.

Nousijajoukkue FC Espoo on aloittanut kautensa hienosti. Tappioita ei vielä ole. Joukkueen ykkösase on tiivis puolustuspään pelaaminen ja se on toiminut tähän mennessä oikein mallikkaasti. Espoosta löytyy ihan mukavasti talenttia, hyvä startti ei ole iso yllätys.

Klubi 04 tulee matsia varmasti viemään, mutta jos tehot ovat edelleen kateissa, niin espoolaisten vankka puolustus kykenee tarjoilemaan vieraille hyvän sauman yllättää. Itseluottamus Espoolla ainakin on tällä hetkellä kunnossa. Viretilojakin kun vertailee, niin kyllähän Espoon liki viiden kerroin alkaa kutittaa ihan mukavasti.

****************
Tein singlen 30 eurolla.



Keskiviikko 25.5.2016 - PITKÄVETO

Single




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti