Panda's Sport and Betting site!

Panda's Sport and Betting site!
Mukana vedonlyönnissä jo vuodesta 1993.

tiistai 3. toukokuuta 2016

Kakkonen

VEDONLYÖNTI

Illan Mestarien liigan välierää odotellessa, kokeilen Urheilusanomien vinkkiä Suomen Kakkoseen.

Kakkosen jalkapallokohde
:

322: 2 BK-46 – FC Espoo 4,35
Kakkonen B 
BK-46 on käynyt läpi isoja muutoksia tälle kaudelle. Valmentaja vaihtui, ja nyt pakkaa käskyttää ex-liigahyökkääjä Tero Forss. Pelaajistossa on käynyt myös puhuri, ja kun pelitapaankin on tehty viilauksia, eivät karjaalaiset ole välttämättä vielä parhaimmillaan kauden alussa. BK pyrkii olemaan aiempaa suoraviivaisempi, mutta ehkä eniten petrattavaa on viimeistelyssä, mikä on viime kausina sakannut pahasti. Paikkoja kyllä luodaan – kuten viimeisessä harjoitusottelussa Viikinkejä vastaan (2-1). Gambialaisen Alieu Ceesayn pelilupa-asiat eivät vielä tätä kirjoitettaessa olleet selvillä, joten tärkeä mies saattaa olla sarja-avauksesta sivussa.

FC Espoo palaa Kakkoseen, eikä kuulu ainakaan ennakkoon selkeisiin putoajakandidaatteihin. Joukkue on säilynyt hyvin kasassa, harjoituskausi on sujunut hyvin. FCE voi nousta keskikastiin, jopa sen kärkipäähän, sillä materiaali on tälle tasolle riittävän laadukas. Esimerkiksi kärjessä nähdään Hongastakin tuttu Janne Paukkonen. Nuoresta joukkueesta on kyse, joten ailahteluja voi tulla. Alakerta on joukkueen selkein heikkous. Muutamia poissaoloja on kauden alussa.

BK on materiaaliltaan noin kahta luokkaa vahvempi, mutta kauden alussa Espoo on varmasti pelillisesti valmiimpi nippu. Karjaan tekonurmella FCE:n nuorisokaarti pääsee myös mieluisaan pallokontrolliin – niin halutessaan. Kaudella 2014 karjaalaiset pöllyttivät FC Espoota kolmesti tylyllä maalierolla 13-4. Tällä kertaa BK on myös suosikkiasemassa, kotivoitto toteutuu vähän yli kerran kahdesta.

Espoolaisille on tarjolla ihan mukava päälle neljän kerroin. Tässä kohtaa sitä voi pienellä panoksella kokeilla.

****************
Tein singlen 30 eurolla.

Tiistai 3.5.2016 - PITKÄVETO

Single




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti