Panda's Sport and Betting site!

Panda's Sport and Betting site!
Mukana vedonlyönnissä jo vuodesta 1993.

torstai 21. huhtikuuta 2016

La Liga & SM-liiga : Finaali 4

VEDONLYÖNTI

Torstai-illan ratoksi on tarjolla oikein mukavia vetoelämyksiä. Urheilusanomat vinkkaa, ja iluvon komppaa! Iltakohteiden lisäksi mukana on huominen SM-liigan 4. finaali.

Pelikohteet

Torstai

736: 2 Real Sociedad – Getafe (+1) 2,10
739: 1 Real Sociedad – Getafe, alle 2,5 maalia 1,95
La Liga
Real Sociedadille kävi perinteiset viime kierroksella. Barcelonasta napattua voittoa ei pystytty kunnolla nollaamaan ja La Real esiintyi melko vaisuna ja virhealttiina joukkueena baskiderbyssä Eibarin vieraana. Tappio oli sinänsä ihan ansaittu, vaikka marginaalit pienet toki olivatkin. Nyt ryhtiliikettä voi tapahtua, kun päästään pelaamaan kotiyleisön eteen, mutta kun pistepanos ei päätä huimaa, saletissa tämä virkistyminen ei ole. Rosterista sivussa ovat edelleen ykköspyssy Agirretxe, pelintekijä Canales ja puolustaja Carlos Martinez. Maalivahtiosastolla on suuria kysymysmerkkejä, kun Geronimo Rulli on pelikiellossa ja kakkosvahti Oier on lasaretissa.

Getafen syöksykierre jatkui lauantaina Madridin derbyssä, kun Real kävi näyttämässä sinisille pelaamisen mallia. Katastrofaalisen esityksen jälkeen odotukset eivät säilymisen suhteen korkealla ole, mutta mentaalisesti tähän otteluun on kuitenkin helpompi lähteä. Vastustaja on kevyempi eikä sillä ole lähellekään vastaavaa pistetarvetta kuin Getalla. Puolustaja Emiliano Velazquez on loukkaantuneiden listoilla ja myös alakerran Alvaro Pereira puuttunee pelistä loukattuaan itseään Real Madridia vastaan. Laitapakki Damian Suarez ja peliä tekevä Pedro Leon kärsivät pelikielloista.

Real Sociedad on Anoetalla pelin suosikki. Laadukkaampi porukkahan kotijoukkue on. Getafella nälkä kuitenkin lienee suurempi eikä tästä etukäteen hirmuisen suurimarginaalista peliä odotella. Maaliodottama on normaalilla tasolla. Vedoissa maistuvat pienimaalisuudet ja Getafen tasoituksellinen venyminen.

183: 1 Granada – Levante  2,03
743: 1 Granada – Levante, alle 2,5 maalia 1,70
La Liga 
 Granadalla oli sunnuntaina edessään tekemätön paikka Estadio Vicente Calderonilla, kun hurjavireinen Atletico näytti andalusialaisille pelaamisen mallia. Selkeässä tappioasemassa katseet pystyttiin jo kääntämään kohti tätä huipputärkeää kamppailua. Säilymisessä ollaan kiinni pisteen erolla tällä hetkellä, joten pistetarve on äärimmäisen akuutti. Huolestuttavinta Granadan osalta on hyökkäyspelaamisen täydellinen saamattomuus. Positiivisen puolella on alakerran kohtalainen pitävyys. Hyökkääjä Youssef El-Arabi on lasaretin listoilla.

Levante onnistui vaihteeksi saamaan palkinnon hyvistä otteistaan, kun Espanyol kaadettiin kotikentällä perjantaina. Asenne ja muutenkin pöhinä joukkueella on hyvä ja sarjapaikasta taistellaan intohimoisesti. Levantella on kelpo saumat nousta vielä kuiville, jos ote säilyy loppukauden ajan vastaavana. Hyökkäyksessä on edelleen hankaluuksia viimeistelyssä, mutta Espanyolia vastaan saatiin onneksi apuja vastustajan maalivahdiltakin. Laitapuolustajat Toño ja Ivan Lopez ovat loukkaantuneiden listoilla. Kokenut puolustaja Juanfran on pelikiellossa.

Panosta pelissä ei voisi paljoa enempää olla. Kyseessä on säilymisrajan tuntumassa taistelevien joukkueiden keskinäinen kohtaaminen. Maalimäärä supertärkeässä pelissä uhkaa jäädä alhaiseksi, kun kummankaan vahvuuksiin ei muutenkaan hyökkäyspelaaminen kuulu. Virheitä välteltäneen normaalia enemmän myös. Granada lähtee kotiedun ansiosta peliin suosikkina. Vetoihin maistuu pienimaalisuus.

Iluvon heittää vielä pandamaisena vetona mukaan tilastollisen kotivoiton!

Perjantai

225: 1 Tappara – HIFK, alle 4,5 maalia 1,83
SM-liiga, finaalit 
 HIFK johtaa otteluvoitoin 2-1. Tiistaina Helsingissä oli jäällä vain yksi joukkue. HIFK oli kaikessa Tapparaa edellä. Tappara vaikutti hitaalta ja väsyneeltä porukalta. Menivätkö mehut ja henkinen lataus sitten Kärppä-sarjaan? HIFK otti täysin ansaitun 6-0 voiton. Tamperelaisilla on varmasti nyt extrakovat näyttöhalut, mutta peliesityksissä pitää kyllä tapahtua dramaattinen muutos. Henkinen yliote on selvästi HIFK:lla.

Nyt on oletettavissa, että Tappara tulee paljon tiistaita aktiivisemmalla otteella. HIFK puolestaan on esiintynyt vieraskaukaloissa kotipelejään puolustusvoittoisemmin. Tapparan hurjat näyttöhalut ovat helsinkiläisten tiedossa. Nyt tietysti olisi HIFK:lla makea paikka nujertaa Kirvesrintojen henkinen kantti painamalla ottelun alkuminuutit todella väkevällä otteella, maali kaksi eteen ja Tappara olisi henkisesti taputeltu – lauantaina juhlittaisiin Helsingissä mestaruutta.

Oikein mielenkiintoisen ennakkoasetelman matsin lähtökohdat ovat Hakametsässä varsin tasaiset. Odotettava maalimäärä on pieni. Vetoihin maistuu vähämaalisuus. Parasta antia on ”alle 4,5 maalin” 1,83 kerrointarjous. Myös joukkuekohtaiset ”alle 1,5 maalia” ja ”alle 2,5 maalia” ovat aivan pelikelpoisuuden rajoilla – molemmilla joukkueilla. Tulosvedosta kannattaa ehdottomasti tarkastaa vähämaalisten lopputulosten, ainakin 1-1, 2-1, 1-2, 2-2, tarjoukset.

**********************************************************

Näistä kohteista tein 60 eurolla kuusi tuplaa.

   
Torstai 21.4.2016 - PITKÄVEDOT

Tupla-1 :  736: 2 , 183: 1 ; panos 10€

Tupla-2 :  736: 2 , 743: 1 ; panos 10€

Tupla-3 :  739: 1 , 183: 1 ; panos 10€

Tupla-4:  739: 1 , 743: 1 ; panos 10€

Tupla-5 :  183: 1 , 225: 1 ; panos 10€

Tupla-6 :  743: 1 , 225: 1 ; panos 10€






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti