Panda's Sport and Betting site!

Panda's Sport and Betting site!
Mukana vedonlyönnissä jo vuodesta 1993.

sunnuntai 17. huhtikuuta 2016

Serie A

VEDONLYÖNTI
 
Jälleen kerran Urheilusanomien ja "Pandalaakson" näkemykset pelikohteesta yhtyivät. Laitoin matkaan singlen 50 eurolla.
 
Illan jalkapallovetokohde:
 
988: 2 Sampdoria – Milan 2,30
Serie A
Sampdoria pystyi viime kierroksella kaatamaan kotonaan tärkeässä matsissa Udinesen ja sai jatkumoa hyville peliesityksilleen. Sarjapaikka ei ole vielä kuitenkaan saletisti plakkarissa, joten pistemotivaatiota löytyy ja onnistumisille on tarvetta. Etenkin joukkuepuolustaminen on Sampilla ottanut viime aikoina mukavia askeleita eteenpäin. Kokoonpanosta puuttuvat alakerran avainmies Andrea Ranocchia, hyökkäävä keskikenttä Carlos Carbonero, keskikentän David Ivan ja monikäyttöinen Jacopo Sala.

Milanissa painettiin paniikkinappulaa, kun peliesitykset ajautuivat heikoiksi. Manageri Sinisa Mihajlovic sai lähtöpassit ja tilalle nostettiin Cristian Brocchi. Pelaajistolta odotetaan selkeää tasonnostoa tämän muutoksen jälkeen. Näyttöhaluja ainakin löytyy. Onhan Milanilla myös pelattavaa Euroopan liigaan oikeuttavien sijoitusten saavuttamisessa. Hyökkäyksestä puuttuu M'Baye Niang, mutta muutoin rosterin tilanne on hyvä.

Milan on joukkueista laadukkaampi ja piristymisen uhka on valmennusmuutosten jälkeen olemassa. Genovassakin pelatessa Milan on näistä lähtökohdista suosikki. Maalimäärällinen lähtökohta on melko normaali Sampdorian tiivistyneen puolustuspelaamisen ansiosta. Vedoissa Milanin menestystä napataan hyvillä mielin.

Sunnuntai 17.4.2016 - PITKÄVEDOT
 
Single
 
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti