Panda's Sport and Betting site!

Panda's Sport and Betting site!
Mukana vedonlyönnissä jo vuodesta 1993.

keskiviikko 20. huhtikuuta 2016

Serie A & La Liga

VEDONLYÖNTI

Keskiviikon vetokohteet

428: 1 ChievoVerona – Frosinone, alle 2,5 maalia 1,80
Serie A 
Chievo porskuttaa vailla paineita vakuuttavasti menemään. Udineselta napattiin tasapelipiste vieraissa, vaikka pelillisesti oltiin alakynnessä. Puolustuspelaaminen on tiivistä ja paineettomassa tilassa pystytään olemaan perusvarmoja kriittisissä tilanteissa. Lentävien aasien otteista puuttuu panikointi, mikä on iso valtti. Nähtäväksi jää kantaako pelikuri vielä, vai ottaako liiallinen rentouden tunne vallan, kun sarjapisteillä ei veronalaisille ole sen suurempaa merkitystä. Puolustajat Dario Dainelli ja Nicolas Frey ovat loukkaantuneina sivussa. Lasaretissa on myöskin rotaatioroolin hyökkääjä Paul-Jose M'Poku. Pelikiellot estävät hyökkääjä Riccardo Meggiorinin ja laitapuolustaja Fabrizio Cacciatoren pelaamisen.

Frosinone pystyi taistelemaan Hellas Veronalta todella makoisan vierasvoiton. Veronalaiset sulivat viimeistelynsä osalta ja Frosinone pääsi lopussa iskemään vapaasti voittomaalin, kun Hellas haki riskillä täyttä pistepottia. Säilymisrajasta ollaan yhden pisteen päässä, joten unelma elää realistisesti. Taistelutahto on joukkueen valtti ja paljon parjattu puolustuspelaaminenkin on selvästi tiivistynyt kauden tärkeimmillä hetkillä. Loukkaantumiset kiusaavat keskikentän Paolo Sammarcoa ja hyökkääjä Federico Dionisia.

Chievo on joukkueista laadukkaampi ja kotonaan selvänlainen suosikki. Motivaatiotekijät ovat kuitenkin Frosinonen puolella painavasti, ja vaikka Frosinone onkin tunnetusti matkapeleissään heikompi kuin kotonaan, on tässä yllätyssaumoja vierailijoilla. Maalimäärällinen lähtökohta on maksimissaan normaalilla tasolla, kun kummankaan joukkueen hyökkäyspelaaminen ei vakuuta. Vedoissa aiheuttaa pienimaalisuus pientä mielenkiintoa.


98: 2 Empoli – Hellas Verona 4,30
Serie A 
Empolilla ei ollut viikonloppuna mitään asiaa pisteille piristynyttä Laziota vastaan, vaan taivaansiniset ottivat heti pelin alusta lähtien toscanalaisilta luulot pois. Suurin ero kenttätapahtumissa perustui asenteen tuomaan etuun. Intohimo oli piristyneillä roomalaisilla vahvempi. Empolilla ei jäätävää pistepanosta vieläkään ole, mutta matemaattisesti sarjapaikka ei kuitenkaan saletti ole. Kotona siis saadaan varmaankin kelpo pöhinä aikaiseksi. Laitapuolustaja Vincent Laurini loukkasi itseään Roomassa ja lienee sivussa. Ykkösvahti Lukasz Skorupski on loppukauden sivussa.

Verona kaatui huonoon viimeistelyyn huipputärkeässä Frosinone-pelissä ja sarjasopimuksen uusiminen vaatisi käytännössä puhdasta peliä loppukaudella. Teoreettinen mahdollisuus on kuitenkin yhä olemassa, joten eiköhän Hellas taistele vielä tosissaan. Yrityksen puutteesta ei Veronaa voi syyttää, mutta tasapainossa tekeminen ei ole ja virheitä on tullut liikaa kentän molemmissa päissä. Toki myös epäonnea on riittänyt. Kokoonpanotilanne on Hellasilla mainio.

Empoli on joukkueista hieman parempi ja kotonaan selvähkö suosikki. Tasapelin todennäköisyys on normaalia pienempi, kun Veronan on haettava väkisin voittoa. Näin ollen myös maaliodottama nousee normaalia suuremmaksi. Vedoissa Veronan päälle neljän oleva voittokerroin aiheuttaa pientä kiinnostusta.

455: 1 Sporting Gijon – Sevilla, alle 2,5 maalia 2,00
La Liga 
 Sporting Gijon taisteli antaumuksella Las Palmasin vieraana lauantaina ja saalistikin vierastasapelipisteen. Voittokaan ei olisi ollut pelitapahtumien perusteella vääryys. Asenne tulee säilymään loistavana jatkossakin, kun asturialaiset taistelevat sarjapaikastaan kynsin hampain. Tämän tyyppisissä peleissä intohimo nousee arvoon arvaamattomaan, kun ottelurasitukset painavat ja vastustajalla ei vastaavaa pistetarvetta ole. Gijonilla on siis täysi mahdollisuus horjuttaa Molinonilla parempaansa. Loukkaantumiset estävät puolustajista Bernardo Espinosan ja Roberto Canellan pelaamisen. Vasemman laidan Alex Menendez on myös lasaretissa. Pelikiellossa on keskikentän pohjan Omar Mascarell.

Sevillan viime viikko oli pelillisesti kehno, mutta tuloksellisesti homma eteni riittävän hyvin. Athletic Clubia vastaan pystyttiin naaraamaan vaikeuksien kautta jatkopaikka Euroopan liigassa, mikä oli viikon ykköstavoite. Sarjapelissä Deportivoa vastaan oltiin alussa todella teräviä, mutta johtoasemassa keskittyminen herpaantui ja galicialaiset päästettiin tasoihin. Rasitus Sevillalla näkyy selvästi ja tosiasia on myöskin se, että Euroopan liiga ja Copa Del Reyn finaali ovat tällä haavaa tärkeimpiä matseja andalusialaisille. Tämä Gijonin peli tulee kaikin tavoin vaikeaan saumaan, kun viikonloppuna La Ligassa kohdataan paikallisvastustaja Betis, joka sytyttää. Välipeli voi siis olla kyseessä. Puolustajat Marco Andreolli ja Benoit Tremoulinas ovat lasaretissa. Samoin sivussa lienee myös nopea hyökkääjä Kevin Gameiro.

Pieniä marginaaleja tässä pelissä voidaan odottaa, mutta Sevilla toki on selvästi laadukkaampana joukkueena vieraissakin suosikki. Sporting lienee joukkueista selvästi paremmalla asenteella liikenteessä. Maalimäärällisesti ollaan lähellä normaalia odotusarvoa. Sevillan pelityylin perusteella tätä odottamaa kuitenkin voidaan hieman nostaa. Vedoissa kiinnostaa pienimaalisuus. Kertoimentarjoaja kun pitää matsia hyvinkin runsasmaalisena.

*********************************
Nämä Urheilusanomien vinkit perustana laitoin likoon trion, tuplajärjestelmän sekä yhden tuplan.
Panosta riveihin meni 50 euroa.


Keskiviikko 20.4,2016 - PITKÄVEDOT

Trio

TuplaJ.(3)

Tupla




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti