Panda's Sport and Betting site!

Panda's Sport and Betting site!
Mukana vedonlyönnissä jo vuodesta 1993.

sunnuntai 3. huhtikuuta 2016

Valioliiga

VEDONLYÖNTI

Olin päivän iskukohteesta samaa mieltä Urheilusanomien kanssa, joten lehden kommentti kyytipoikana laitoin matkaan singlen 30 eurolla.

Sunnuntain pelikohde

557: Leicester – Southampton 3,65
Valioliiga
 Leicesterin juna se vain puksuttaa eteenpäin. Peliesitykset eivät todellakaan häikäise, mutta voittoja tulee liukuhihnalta. Puolustus toimii ja hurjalla itseluottamuksella hankitaan täpäriä voittoja. Pelillisesti ollaan usein ottavana osapuolena. Sen ei tarvitse olla iso asia, että juna tulee menemään raiteiltaan. Luvassa on todella mielenkiintoiset viimeiset sarjakierrokset.

Southampton jahtaa tiukasti ensi kaudelle paikkaa eurokentille. Mestarien liigan paikkakin on teoriatasolla vielä mahdollinen. Leicesterin tavoin on Saintsin kokoonpanotilanne hyvä.

Saints on matkapeleissään varsin passiivinen ja tämä tyyli ei kyllä oikein istu Leicesterin pirtaan. Ketut kuin mielellään antavat pallonhallinnan vastustajalle ja iskevät sitten hurjilla tehoilla vastaan. Sarjasijoituksista huolimatta on Saints pakoista laadukkaampi. Edessä on oikein mielenkiintoinen vahvan puolustuspelaamisen näytös. Voittaja ratkennee todella pienin marginaalein, yksi virhe tai onnistuminen sinne tänne saattaa riittää. Ei Leicester ansaitse ottelussa kuin niukan suosikkiaseman. Odotettava maalimäärä on luonnollisesti pieni. Vetoihin maistuu Saintsin 3,65 voittokerroin oikein mallikkaasti.

Sunnuntai 3.4.2016 - PITKÄVETO

Single




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti