Panda's Sport and Betting site!

Panda's Sport and Betting site!
Mukana vedonlyönnissä jo vuodesta 1993.

torstai 29. lokakuuta 2015

Championship & Serie A & Hollannin Cup

VEDONLYÖNTI

Torstain pitkävetokohteet

Leeds – Blackburn
Championship.
Leedsillä on alla 1–1-vierastasapelit molemmista tuoreen managerin Steve Evansin alaisuudessa pelatuista peleistä viime viikolta, joten kotona Elland Roadilla haetaan avausvoittoa. Leeds oli pirteä sekä Fulhamin että Boltonin vieraana, ja peli-ilmeen voi povata olevan väkevä myös kotiyleisön edessä Blackburnia vastaan.
Vierailija Blackburnilla on alla kolme voitotonta peliä, mutta sitä ennen pisteitä tuli neljässä pelissä putkeen. Perustasoltaan Rovers on sarjan keskikastia, joten pienet ailahtelut kuuluvat asiaan. Viime kierroksella joukkue oli pelillisesti Burnleyta parempi, muttei pystynyt käyttämään paikkojaan ja koki kirvelevän 0–1-kotitappion.
Blackburnilla ei ole uusia kokoonpanohuolia, joten manageri Gary Bowyer saa jalkeille lähes parhaan avauskokoonpanonsa. Myös Leedsin tilanne on varsin hyvä, sillä tärkeistä pelaajista ainoastaan laitapakki Charlie Taylorin pelaaminen on epävarmaa.
Ensimmäinen kotipeli uuden valmentajan alaisuudessa tuppaa yleensä sytyttämään normaalia enemmän, mikä nostaa hieman Leedsin voiton todennäköisyyttä. Normaalioloissa puolueettomalla kentällä Blackburn olisi todennäköisempi voittaja, mutta näistä lähtökohdista Leeds ansaitsee kotonaan niukan suosikin aseman.

Sampdoria – Empoli
Serie A.
Sampdorialla oli vaihteeksi loistava päivä sunnuntaina, kun Veronaa alistettiin 4–1-lukemin. Energiaakin saatiin säästeltyä, kun jo avauspuoliajalla kolmen maalin marginaali revittiin aikaiseksi. Iso muutos Dorialta tuli pelillisesti parempaan päin sitten heikon Frosinone-ottelun. Ailahtelevainen joukkue on kyseessä. Toki nyt rosterin tilannekin on selvästi parantunut ja etenkin puolustuslinjaan on saatu laatua viheriölle. Avaukseen ehdolla olevista pelaajista puolustaja Andrea Coda, vasemman laidan Djamel Mesbah ja keskikentän Nenad Krsticic ovat loukkaantuneiden listoilla.
Empoli esiintyi kotonaan pirteästi ja ansaitsi Genoasta napatun 2–0-voittonsa. Peli oli hyvin värikäs ja tapahtumia olisi riittänyt runsasmaalisempaankin lopputulokseen asti. Toscanalaisilla panta ei enää päätä kiristä, kun palkintoja kelpo peliesityksistä on vihdoin alettu saamaan. Keskikentän keskustasta puuttuu hyvin palloa pitävä ja näppärä Daniele Croce, mutta muutoin avainmiehiä ei alustavasti ole sivussa.
Sampdoria vaikuttaa tälläkin kaudella olevan Luigi Ferrarisilla erittäin vaikeasti voitettava ja kun se on hieman päivän vastustajaansa taitavampikin, puhutaan selvähköstä kotisuosikista.

Telstar – AZ
Hollannin Cup.
Telstar kuuluu materiaaliltaan Hollannin toiseksi ylimmän Eerste Divisien keskikastiin. Pelivireen joukkue on viime aikoina saanut hyviin kuosiin, kun vahva VVV kaadettiin vieraissa, jonka jälkeen kotona kyykytettiin selvin numeroin Achillesia. Telstar elää kovan kotietunsa kautta, sillä selvästi laadukkaampaa palloa kotiyleisön tuen siivittämänä esitetään Velsen-Zuidissa kuin vieraskentillä. Kokoonpanotilanne isännillä on hyvä.
AZ kuuluu Eredivisien laatujoukkueiden kastiin. Viime kaudella saavutettiin kolmas sija ja paikka Euroopan liigaan. Tämä kausi on kuitenkin alkanut varsin hankalissa merkeissä eikä etenkään hyökkäyspäässä ole saatu aikaiseksi tarvittavia tehoja. Euroopan liigassa huippuhetkenä oli Athleticin kaataminen kotona, mikä kertoo tasoa löytyvän, kun palaset osuvat kohdalleen. Rosterista sivussa jatkaa marokkolaishyökkääjä Mounir El Hamdaoui ja lisäksi puolustaja Fernando Lewisin pelaaminen on vähintäänkin epävarmaa. Lisäksi Alkmaar lepuuttanee muutamia avauksen miehiä otteluruuhkan keskellä.
Kyseessä on kuumatunteinen Pohjois-Hollannin derby, johon vierailija AZ lähtee suurena suosikkina julman perustasoeron ansiosta. AZ voittaa ottelun noin kaksi kertaa kolmesta. Cup ei ole AZ:n prioriteettina, kun verrataan Eredivisieen saati Euroopan liigaan, mikä takaa syttyneelle isäntäjoukkueelle yllätysmahdollisuudet loppuunmyydyllä kotistadionillaan Velsen-Zuidissa. Maalimäärällisesti ollaan melko suurissa lukemissa hollantilaiseen tapaan. Lisäksi suuri tasoero altistaa aina repeämispotentiaalille.

**************************************
Kohteista tein trion ja kolme tuplaa. Panosta riveihin meni 60,50 euroa.

Torstai 29.10.2015 - PITKÄVEDOT


Trio
A, B, : kerroin 6,51 ; panos 10€

Tupla-1
Akerroin 4,65 panos 10€

Tupla-2
AC : kerroin 3,29 panos 20€

Tupla-3
BC : kerroin 2,77 panos 20,50€




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti