Panda's Sport and Betting site!

Panda's Sport and Betting site!
Mukana vedonlyönnissä jo vuodesta 1993.

sunnuntai 4. lokakuuta 2015

Serie A & Veikkausliiga

VEDONLYÖNTI

Eilen omat ideat meni metsään, mutta Urheilusanomat pelasti. Välillä näinkin päin.

Jatkan tänään tilausvinkkien linjalla. Matkaan lähtee yksi trio sekä tuplajärjestelmä. Panosta riveille meni lähes koko eilinen netto - eli 40 euroa.

Sunnuntain pelikohteet

560: 1 FC Lahti – FC Inter 1,98
Veikkausliiga
 FCL sai levätä viikolla, joten se on lähdössä kuuden pisteen otteluun tuoreemmalla jalalla kuin vieraat. Joukkueella on alla melko maukas 1-2 vierasvoitto Ilveksestä, kun Kuhnurit nousivat tappioasemista lisäajan voittoon. Tuolla myötätuulella on erittäin hyvä lähteä taistelemaan vielä mitaleista. Lahden peli on tosin ailahdellut viime viikot, ja varsinkin kotona oma pää on vuotanut kummallisen kovasti. Länsitalo sekä Toivomäki jatkavat sivussa.

Inter hävisi cupin finaalin, mutta käänsi taas viikolla kurssia, kun KuPS kaatui kotona 3-1. Inter on edelleen jatkanut esityksiinsä nähden kovalla pistetahdilla, KuPSiakin vastaan avausjakso oli hyvin tasainen. Mannström on tuonut joukkueeseen pallolista osaamista ja johtajuutta. Alakerta on toiminut yllättävän hyvin ja maalinteossa on ollut tehoja paljon – kuten esimerkiksi IFKM:ä vastaan. Lehtovaara on loppukauden sivussa, Bahnen pelaaminen on epävaraa, joten maalilla saatetaan nähdä jälleen Eemeli Reponen. Rankkarispesialisti Joni Aho on pelikiellossa, Onovo lasaretissa.

Lahti nousisi voitolla tasapisteisiin Interin kanssa, ja loppukierroksille jäisi vielä pieni sauma mitaleille ja sitä kautta eurokentille. Isosta ottelusta on molemmille siis kyse. Näissä tilanteissa Inter on kyllä hieman jäätynyt, kuten cupin finaalissakin saatiin todistaa. Inter tulee vieraskentälle varmasti hyvin defensiivisesti, mikä taas ei ole sopinut Kuhnureille kovin hyvin – selvä hallinta on ollut vaikea paikka, varsinkin vastustajan viimeisen linjan murtamisen suhteen. Tällä hetkellä pidän Lahtea parempana nippuna, enkä ihan ymmärrä markkinan aikaista liikettä vieraiden suuntaan. Näistä lähtökohdista Lahti ansaitsee päälle 50 pinnan suosikkiaseman – ja myös pelisijoituksen. Vähämaalisemmasta ottelusta on ennakkoon kyse.

747: 1 Empoli – Sassuolo, alle 2,5 maalia 1,80
Serie A
Empolin tuloskäyrä on kääntynyt huolestuttavaan laskuun. Viime kierroksilla tappiot koettiin sekä Atalantalle että Frosinonelle. Tuon Frosinone vierastappion jälkeen sekä valmentaja Marco Giampaolo että osa pelaajista kritisoivat voimakkaasti ottelun tuomaristoa, joka kieltämättä veti pelissä todella paljon kotiinpäin. Reilulla tuomaroinnilla Empoli tuskin olisi peliä hävinnyt. Yhtä kaikki, tuska kuvastui Empolin joukkueesta, mikä ei ole hyvä merkki. Hyökkäävä keskikenttä Riccardo Saponara katseli punaista Frosinonessa ja on pelikiellossa. Selkeä menetys.

Pirteästi kauden avannut Sassuolo jatkaa tappiotonta taivaltaan, kun Chievon kanssa tasattiin viikonloppuna pisteet. Nopean avausmaalin jälkeen vastustaja päästettiin tasoihin, mutta peli kuitenkin oli varsin hyvin näpeissä ja lähempänä voittoa kotijoukkue olikin. Kokonaiskuva on Sassuololla mitä mainioin tällä hetkellä. Laatupelaajista puolustaja Francesco Acerbi on loukkaantuneena sivussa, kuten on myös pitkäaikaispotilas Luca Antei.

Empoli on kotiedun ansiosta pikkusuosikin asemassa, mutta Sassuolon mentaaliset lähtökohdat tähän otteluun ovat huomattavasti helpommat, kun paineita ei ole. Vedonlyönnillisesti underit ovat tässä kohteessa kiinnostavimpia vaihtoehtoja, tuskin tässä maalihurjastelua tullaan näkemään. Alle 2,5 maalista tarjottu kerroin 1,80 kelpaa mainiosti kupongille.

601: 1 Udinese - Genoa 2,45
Serie A
 Udinese sai kelkkansa käännettyä viikonloppuna, kun Bolognasta napattiin vierasvoitto. Parasta tuossa pistepotissa oli nousu toisella jaksolla tappioasemasta voittoon. Viimeistely oli vaihteeksi friulilaisilla terävää, mikä antoi mahdollisuuden pisteisiin. Udinesehan on kokonaisuudessaan esiintynyt pistesaldoaan paremmin alkukaudella. Merkel ja Guilherme jatkavat kuntoutumistaan toipilasosastolla. Kummoista perustasovaikutusta näillä poissaoloilla ei ole.

Genoan osalta viime kierros oli menestys. AC Milania vastaan pelattiin tasapäinen peli eikä suuren jyrän alle jouduttu edes johtoasemassa. Voittoa voidaan pitää aivan ansaittuna. Genoa kuuluu Udinesen tavoin niihin joukkueisiin, joilla voisi olla selvästi enemmänkin pisteitä pelillisten ansioiden perusteella. Avauskokoonpanosta puuttuvat pelikieltoinen hyökkääjä Goran Pandev, keskikentän Tino Costa, ykkösvahti Mattia Perin ja hyökkäyspään Serge Gakpe. Perustasovaikutus on ilmeinen.

Udinese on Friulilla suosikin asemassa. Perustasollisesti joukkueethan ovat liki samalla viivalla. Näistä lähtökohdista kotivoitosta tarjottu kerroin 2,45 kuuluu ilman muuta lapuille.

Sunnuntai 4.10.2015 - PITKÄVEDOT

Trio

TuplaJ.(3)




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti