Panda's Sport and Betting site!

Panda's Sport and Betting site!
Mukana vedonlyönnissä jo vuodesta 1993.

sunnuntai 25. lokakuuta 2015

Serie A

VEDONLYÖNTI

Update (2)

Sunnuntai näyttää jäävän voitolliseksi, joten laitan vielä 20 eurolla yhden singlen.

Singlekohde

65: 2 Lazio – Torino 4,20
Serie A
 Laziolla peli ei kunnolla ole alkukaudella kulkenut juuri missään vaiheessa, mutta onni on ollut myöten ja pisteitä on saalistettu mainio määrä peliesitysten tasoon nähden. Viime kierroksella omaan tekemiseensä uskova Sassuolo kyykytti kuitenkin taivaansinisiä kotonaan ansaitusti. Laziossa tarvittaisiin viisastenkiveä, jotta peli balansoituisi paremmin ja tekemiseen saataisiin hieman enemmän taistelutahtoa. Torstaina roomalaiset pelaavat Euroopan liigaa Rosenborgia vastaan, mikä tuo rasitusta. Rosterissa on pohjilla pahoja puutoksia, kun keskikentän pohjan laatumiehet Lucas Biglia ja Marco Parolo ovat loukkaantuneina. Korvaava Danilo Cataldi on puolestaan pelikiellossa. Alakerrasta puuttuu runkopelaaja Stefan de Vrij. Selkeää heikennystä perustasoon siis.

Torino on ollut varsin pirteä tapaus, vaikka epäonneakin on paikoin kärsitty. Tauon jälkeen AC Milanin kanssa tasattiin pisteet pelin kuvalta melko ympäripyöreässä ottelussa. Torolla on saumat edetä eurokentille oikeuttaville sijoituksille asti, mikäli homma ei pahemmin talven tullen sekoa.  Kokoonpanotilanne voisi Torinolla olla parempikin. Sivussa ovat alakerrasta Nikola Maksimovic sekä Danilo Avelar. Oikean laidan Bruno Peres on myös loukkaantuneiden listoilla yleispelaaja Joel Obin kera.

Lazio on perusominaisuuksiltaan parempi joukkue ja kotonaan suosikki. Torino ei kuitenkaan ole Roomassa vailla mahdollisuuksia etenkään nyt, kun Laziolla keskikentän pohjalla on todella pahoja puutoksia. Torinoa voikin ohuesti kokeilla vetoihin.

Sunnuntai 25.10.2015 - PITKÄVETO

Single



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti