Panda's Sport and Betting site!

Panda's Sport and Betting site!
Mukana vedonlyönnissä jo vuodesta 1993.

sunnuntai 18. lokakuuta 2015

Serie A & La Liga

VEDONLYÖNTI

Update

Illaksi  laitetaan vielä rahat mielessä pari riviä Urheilusanomien vinkkejä mukaillen.

Loppuillan pelikohteet

910: 2 Genoa – ChievoVerona 4,00
Serie A
 Genoa sai onnekseen ennen taukoa muutaman tuloksellisen onnistumisen, jotka nostavat mielialoja. Pelillisesti huonoja ei oltu alkukaudella muutenkaan, mutta palkinnot jäivät kauhomatta kaappiin. Selkeimmät puutteet joukkueella ovat olleet viimeistelyn tasossa. Maaleja on seitsemään peliin tehty vain neljä, vaikka paikkoja kyllä on saatua luotua. Avauskokoonpanosta puuttuu hyökkääjä Goran Pandev pelikiellon vuoksi. Lisäksi loukkaantuminen estää keskikentän Tino Costan pelaamisen.

Chievo onnistui kiihkeässä Veronan derbyssä nousemaan lopussa tasapeliin, joten ihan hyvillä mielin tauolle päästiin. Alkukausihan aaseilla on kokonaisuudessaan ollut mainio. Paketti oli jo kasassa liki täydellisesti kun sarja potkaistiin käyntiin, minkä ansiosta pisteitä on saalistettu mainio määrä. Todella vaikea Chievon kaltainen organisoitu jengi on kaataa. Kokoonpanosta puuttuu alkukauden missannut keskikentän Mariano Izco, mutta kokonaistilanne rosterissa on mainio.

Genoa on kotonaan suosikki materiaaleiltaan melko tasaisten joukkueiden kohtaamisessa. Chievo osaa kuitenkin pelata pienimarginaalisia pelejä kierros toisensa jälkeen, joten lukemat jäänevät joka tapauksessa tasaisiksi. Maalimäärästä voidaan povata matalaa.

968: 1 Deportivo – Athletic 2,60
La Liga
Deportivo kuuluu alkukauden kiistattomiin onnistujiin. Galicialaiset ovat muuntautumiskykyisiä ja pelitaktisesti viisaita. Asema kuuden sakissa ei ole mitenkään ansaitsematonta peliesitysten perusteella. Ennen taukoa kaadettiin kotona loistoesityksen jälkeen Espanyol, mitä seurasi tasapeli Granadan vieraana ottelusta, joka oltaisiin myös voitu kyllä voittaa. Kokoonpanotilanne on oikein hyvä, joten vahvaa iskua Riazorilla isänniltä odotellaan.

Athletic Club on ollut melko epäonninen alkukaudella, mutta ennen taukoa napattu selvä voitto Valenciasta saattoi kääntää fortunatkin ylösalaisin. Ainakin itseluottamusta lepakoiden kaatamisesta varmasti tuli. Athleticin osalta vaikuttaa alkukauden osalta selvältä se tuttu kontrasti, että kotona esiinnytään huomattavasti laadukkaammin kuin vieraissa. Pelintekijä Iker Muniain jatkaa vielä pitkään sivussa kokoonpanosta.

Athletic on joukkueista laadukkaampi, mutta Riazorilla pelatessa Deportivolle suodaan kyllä suosikin asema. Baskien vieraspelaaminenhan ei ole millään lailla toistaiseksi vakuuttanut. Maalimäärällisesti ottelusta voidaan povata melko keskiarvoista. Deportivon voitto kelpaa 2,60 kertoimella pikkupanoksen peleihin.

****************************
Laitoin jännitettäväksi tuplan ja singlen. Rahaa näihin meni 30 euroa.

Sunnuntai 18.10.2015 - PITKÄVEDOT

Tupla

Single



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti