Panda's Sport and Betting site!

Panda's Sport and Betting site!
Mukana vedonlyönnissä jo vuodesta 1993.

maanantai 23. helmikuuta 2015

Serie A


VEDONLYÖNTI
 
Haen parannusta vedonlyönnin kassavajeelle Italian jalkapallon  pääsarjasta eli Serie A:sta.
Laitoin matkaan yhden singlen ja tasasin pelikassaa 37 euron panoksella.
 
Päivän pelikohde

776: 1 Cagliari – Inter 3,45
Serie A
Cagliari pelasi kelpo vierasottelun Torinoa vastaan ja onnistui saalistamaan tärkeän tasapelipisteen. Sardinialaisjoukkue on selkeässä noususuhdanteessa ja uskon sen säilyttävän sarjapaikkansa lopulta. Epäyhtenäisyys on pikku hiljaa katoamassa, kun pelisysteemit on saatu rakennettua järkevämmiksi. Cagliarin kokoonpanotilanne on melko hyvä, mutta laitapakit Balzano ja Pisano ovat loukkaantuneiden listalla.

Inter on äärimmäisen kaksijakoinen joukkue. Sinimustat pelaavat joko todella hyvin tai todella huonosti. Nyt viimeiset kaksi peliä ovat olleet noita vahvasti positiivisia tapauksia ja sitä ennen oli useamman pelin surkea jakso. Perustaitotasohan milanolaisilla on varsin kova ja kokonaisuudessaan kausi on ilman muuta mennyt toistaiseksi alle odotusten. Vielä tässä kuitenkin on kierroksia jäljellä ja nousua voidaan jossain määrin ainakin tehdä sarjataulukossa. Euroopan liiga on Interin osalta mielenkiintoinen tapaus. Panostusintoa noihin peleihin saattaa hyvinkin löytyä nykyisen sarjatilanteen ansiosta. Interhän pelaa parhaillaan UEL-matseja Celticiä vastaan, joten rasitusta on huomattavasti enemmän kuin Cagliarilla. Kokoonpanotilanne on varsin hyvä, sillä lasaretista löytyy korvattavissa olevia pelaajia.

Inter on peruslaatunsa ansiosta vieraissakin suosikki, mutta Cagliarilta ei helppoja pisteitä irtoa. Tuo Euroopan liigakin saattaa sotkea hieman milanolaisten pelisuoritusta. Isäntäjoukkuetta otetaankin näistä syistä vetoihin. Maalimäärän osalta peli ei kuulu Serie A:n pienimaalisimpiin, mutta alle 2,5 maalia on silti hieman todennäköisempi vaihtoehto kuin yli.

Parasta vetoantia on Cagliarin suora voitto 3,45 kertoimella. Cagliari (+1) on myös ihan ok-pelikohde 1,68 kertoimella.
 
Tiistai 23.2.2015 - PITKÄVETO
 
Single


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti