Panda's Sport and Betting site!

Panda's Sport and Betting site!
Mukana vedonlyönnissä jo vuodesta 1993.

keskiviikko 4. helmikuuta 2015

Bundesliiga & FAC & La Liga

VEDONLYÖNTI
 
Eilen en ylimielisyyttäni ottanut Urheilusanomien vinkkejä tosissani, vaan vedin päinvastaisen oman viritelmän. Olisi taas kannattanut uskoa viisaimpiaan. Valmiit vinkit olisivat toimineet ja eilisellä panostuksellani olisin netonnut "about" 550 egee puhtaana tassuun.
 
Nyt en potki tutkainta vastaan, vaan teen kuten isoveli käskee - eli pelaan Urheilusanomien tämänpäiväiset tärpit sellaisinaan.
 
Päivän pelikohteet:

24: 2 FC Köln – VfB Stuttgart 3,15

Bundesliiga
Stuttgart on mennyt marraskuun lopun valmentajanvaihtonsa jälkeen huomattavasti vähämaalisempaan suuntaan. Armin Veh’n tilalle tullut Huub Stevens on onnistunut organisoimaan joukkueen puolustuspelin varsin hyvin, ja siinä missä Veh’n alaisuudessa omiin meni keskimäärin 2,17 maalia, on lukema Stevensin ajalta 1,17. Kääntöpuolena on kuitenkin ollut hyökkäyspelin saamattomuus. Viime kierroksen Mönchengladbach-ottelussa vaaralliset tilanteet olivat molemmilla vähissä. Kokonaisuutena pistejako olisi ollut reiluin kuvaus pelitapahtumista.

Kölnin vahvuudet ovat olleet viime kauden tapaan puolustuspelissä. Viikonloppuna HSV ei kovin montaa maalipaikkaa pystynyt luomaan ja laukoi vain kolme kertaa kohti vieraiden maalia. Köln oli sen sijaan vaarallinen vastaiskuissa ja voitti ottelun ansaitusti.

Kumpikaan joukkue ei ole vahvimmillaan peliä tekevänä osapuolena ja kumpikaan tuskin lähtee tässäkään ottelussa hallitsemaan palloa. Näin ollen ottelusta saattaa muodostua tarkkaa kyttäilyä puolin ja toisin. Kotietu nostaa Kölnin niukaksi suosikiksi, mutta pienten marginaalien pelissä vierasvoittokaan ei olisi suurempi yllätys.

Vedoissa voi Stuttgartin voittoa kokeilla marginaalisella panoksella.

36: X Bolton – Liverpool 4,10
FA Cup
Bolton venyi Anfieldilla upeasti maalittomaan tasapeliin, mikä oikeutti uusintaotteluun. Mikään megaunderpeli ei kuitenkaan kyseessä ollut, vaan maalipaikkoja oli molemmilla. Liverpoolin hallinnassa luonnollisesti mentiin, mutta Adam Bogdan pelasi Wanderersin maalilla erinomaista peliä. Boltonillakin oli muutama laatutontti vierasvoittoon, mutta veteraanihyökkääjä Eidur Gudjohnsenin sihti ei ollut kunnossa. Viime kohtaamisen tähtipelaaja Bogdania ei tässä pelissä kentällä nähdä, hän on reilun kuukauden verran sivussa. Siirtoikkunan aikana lainattiinkin Manchester Unitedista maalivahti Ben Amos. Lisäksi Benficasta hankittiin Portugalin junnumaajoukkueen rinkiin kuuluva hyökkäävä keskikenttämies Rochinha ja hyökkäystä vahvistaa Cardiffista napattu Adam Le Fondre. Wanderers itse lainaili rotaatiopelaajiaan pois, Spearing Blackburniin, Odelusi Coventryyn ja Woolery Notts Countyyn.
 
Liverpoolillehan uusintaan joutuminen oli luonnollisesti pettymys, mutta kyllähän otteista melko paljonkin huokui se, ettei FA Cup nyt aivan mahdottomasti kiinnosta. Tähän otteluun Brendan Rodgers tulee käyttämään jonkinmoista rotaatiota ja mielessä voi jo hyvinkin siintää viikonloppuinen kuuma paikallispeli Evertonia vastaan. Kun Valioliigan puolella peli on kulkenut, pyrkii Liverpool loppukaudella nousemaan sitä kautta eurokentille oikeuttaviin sijoituksiin. Siirtoikkunalla Liverpool pyrki olemaan hissukseen ostojen osalta. Varsinaisia kokoonpanohuolia ei Poolilla liiemmin ole, mutta puolustaja Kolo Tourehan on Afrikan mestaruusturnauksessa Norsunluurannikon matkassa.
 
Liverpool on tietysti vierassuosikin asemassa perustasoeron vuoksi, mutta kyllä tässä kohteessa yllätys on aivan mahdollinen. Pool ei välttämättä täydellä höyryllä cupissa puske. Maalimäärällisesti peli on melko haastava. Paljon riippuu siitä, minkälaista tempoa Pool haluaa pitää. Likimain ollaan lähellä 2,5 maalin rajaa. Veikkauksen 4,10 tasapelitarjouksessa on marginaalista etua tarjolla: jännityspetseihin.

317: 1 Real Madrid – Sevilla (+2) 2,50
La Liga

Real Madridia ei Cristiano Ronaldon pelikielto häirinnyt tippaakaan lauantaina, kun Los Blancos kuritti Real Sociedadia maalein 4–1 Santiago Bernabeulla. Lukemat olisivat hyvin voineet olla vaikka 7–1, mikäli viimeistely olisi edes hieman paremmin pääkaupunkilaisille maistunut. Ronaldo jatkaa pelikiellossa vielä tämän ottelun, mutta pääsee jälleen irti viikonlopun paikallispelissä Atleticoa vastaan. Lisäksi avauksen toppari Pepe ja keskikenttämies Modric puuttunevat kokoonpanosta edelleen loukkaantumisten vuoksi, mutta materiaali El Realilla on tarpeeksi leveä, jotta näinkin kovien miesten poissaolot pystytään paikkaamaan hyvin.

Sevillan viikko oli kaksijakoinen. Ensiksi Espanyolia vastaan pudottiin cupista, mutta viikonloppuna samasta joukkueesta niistettiin värikkäiden vaiheiden jälkeen 3–2-voitto todella värikkäiden tapahtumien jälkeen. Sevilla sai tuossa pelissä ratkaisevasti tuomarietuakin, kun maalivahti Beto jätettiin avauspuoliajalla ajamatta ulos rangaistuspotkuun johtaneesta tilanteesta. Taktisesti Sevilla passaili puolestaan ylivoimalla toisella jaksolla ja päästi Espanyolin tasoihin. Lopulta Iago Aspas päästi kuitenkin kotiyleisön piinasta ottelun loppuhetkillä. Sevilla ei ole passiivisena parhaimmillaan ja Real Madridia vastaan tuo taktiikka tuskin purisi. Avaukseen ehdolla olevista miehistä hyökkäyspäästä puuttuu Jose Reyes ja vasemmalta sivussa on Benoit Tremoulinas loukkaantumisten vuoksi. Lisäksi keskikentältä on sivussa Ever Banega korttitilin täyttymisen vuoksi. Perustaso ei kuitenkaan näistä poissaoloista mahdottomasti heilahtele.

Real Madrid on kotonaan todella vakuuttava ja vahva suorittaja eikä romahduksia ole nähty aikoihin. Jättisuosikista on siis kyse. Sevillalta löytyy laatua, mutta vaikea andalusialaisten on kuvitella pisteille silti yltävän. Loistosuorituksen lisäksi tarvitaan myös onnea. Maalimäärällisestihän peli on tuttuun Realin tyyliin oikeinkin runsasmaalinen lähtökohdiltaan. Vedoissa Real kiinnostaa tasoeron ja taktisten asioiden takia. Realin vähintään kolmen maalin voitosta on tarjolla pientä etua: pelataan sitä pienellä panoksella.

***********************************
Näistä lainaideoista laadin trion ja kolme tuplaa. Panosta nämä veivät köyhtyvästä pelikassasta yhteensä 30 euroa.

Keskiviikko 4.2.2015 - PITKÄVEDOT
 
Trio: 24: 2, 36: X, 317: 1; Kerroin 32,28; Panos 10€
 
Tupla-1: 24: 2, 36: X; Kerroin 12,91; Panos 5€
 
Tupla-2: 24: 2, 317: 1; Kerroin 7,87; Panos 10€
 
Tupla-3: 36: X, 317: 1; Kerroin 10,25; Panos 5€
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti