Panda's Sport and Betting site!

Panda's Sport and Betting site!
Mukana vedonlyönnissä jo vuodesta 1993.

maanantai 5. elokuuta 2013

5.8.2013 Maanantai - Veikkausliiga

 
VEDONLYÖNTI
 
Elokuun ensimmäinen lunastus koki eilen sunnuntaina päivänvalon. Honka ja Inter nyhjäsivät 0-0 tasapelin ja tämä tulos toi yhden singlen kotiin. Varmistava lappu toi pelikassaan 71 euroa (+21€).
 
Tänään jatkan vedoissani Veikkausliiga. Kohteina ovat päivän kumpainenkin ottelu.
 
Veikkausliigan kohteet ja merkit:
 
2: TPS-FC Lahti(+1) 1X <3,35><3,70>
TPS on ollut viimeaikoina alamaissa ja joukkueen nousun alkua on odoteltu. FC Lahti on sen sijaan piristynyt valmentajan vaihdon jälkeen ja ottanut tärkeitä voittoja. TPS on parempi joukkue ja kotonaan suosikki. Joskus se turkulaisten peli alkaa loksahtaa kohdalleen. Kokeilen, että tämä maanantai olisi se momentum. Haen kotijoukkueen voittoa tasoitusvetoina. Lapuille laitan turkulaisten voitot tasan yhden tai useamman maalin erolla.
 
6: JJK-MYPA 1 <2,50> (ma)
Edellisessä ottelussaan JJK esitti todella dominoivaa otetta. Maalipuut ja Jaron loistavasti pelannut maalivahti estivät kuitenkin jyväskyläläisten kotivoiton. MYPA on vieraissakin niukahko suosikki, mutta jos kotijoukkue saa päälle samanlaisen rumban kuin edellisessä ottelussaan niin tuskin onni kääntää toista kertaa selkänsä ja JJK ottaa tarvitsemansa voiton. Salama ei iske kahta kertaa samaan paikkaan vaan JJK ottaa täydet kolme pistettä - ykkönen!

Kohteista teen kaksi tuplaa. Panosta laitan yhteensä 30 euroa.

  
Maanantain PITKÄVEDOT
 
Tupla1: 2: TPS-FC Lahti(+1) 1, 6: JJK-MYPA 1 <2,50> ; Kerroin 8,37; Panos 20€

Tupla2: 2: TPS-FC Lahti(+1) X, 6: JJK-MYPA 1 <2,50> ; Kerroin 9,25; Panos 10€
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti