Panda's Sport and Betting site!

Panda's Sport and Betting site!
Mukana vedonlyönnissä jo vuodesta 1993.

sunnuntai 4. elokuuta 2013

4.8.2013 Sunnuntai - Veikkausliiga

 
VEDONLYÖNTI
 
Harvemmin on tullut oltua niin väärässä kuin viimeisimmässä torstain vetoyritelmässä olin. Tasapeli oli valovuosien päässä kun Ilves murskasi AC Oulun 6-1.
 
Tänään lisätään tuskaa tai noustaan kunniaan Veikkausliigan pelien johdolla. Kohteiksi valitsin ottelun tältä päivältä sekä huomiselta.
 
Veikkausliigan kohteet ja merkit:
 
59: FC Honka-FC Inter X2 <3,55><5,80>
FC Honka on selvinnyt hyvin tuloksin otteluruuhkan keskellä. Se on liigan piikkipaikalla ja taistelee tiukasti mestaruudesta HJK:n kanssa. Espoolaiset ovat kaksi pistettä helsinkiläisiä edellä, mutta heillä on yksi ottelu enemmän pelattuna. Tämä ottelu ja yleensä kotiottelut ovat siis voitettava. Vierailija on pelannut koko kauden penkin alle, eikä suurta nousua ole näkyvissä. Nyt  kuitenkin näen tässä tilastollista mahdollisuutta. Vaikka Honka ei olekaan notkahtanut ottelukiireiden keskellä, joskus loppukaudesta notkahdus on hyvinkin mahdollinen. Se voi olla tämä sunnuntai. Kertoimet puoltavat sitä, ettei kotijoukkue voita. Tätä mahdollisuutta myös kokeilen - risti ja kakkonen.

105: JJK-MYPA 1 <2,50> (ma)
Edellisessä ottelussaan JJK esitti todella dominoivaa otetta. Maalipuut ja Jaron loistavasti pelannut maalivahti estivät kuitenkin jyväskyläläisten kotivoiton. MYPA on vieraissakin niukahko suosikki, mutta jos kotijoukkue saa päälle samanlaisen rumban kuin edellisessä ottelussaan niin tuskin onni kääntää toista kertaa selkänsä ja JJK ottaa tarvitsemansa voiton. Salama ei iske kahta kertaa samaan paikkaan vaan JJK ottaa täydet kolme pistettä - ykkönen!

Kohteista raksailen vapaavalintaisen järjestelmän(2 singleä) ja tuplan. Panosta laitetaan yhteensä 50 euroa.

  
Sunnuntain PITKÄVEDOT
 
Vapaaval.Jär.(2): 59: FC Honka-FC Inter X2; Kertoimet 3,55 -5,80; Panos 20€/rivi=40€
 
Tupla: 59: FC Honka-FC Inter 2, 105: JJK-MYPA 1; Kerroin 14,50; Panos 10€
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti