Panda's Sport and Betting site!

Panda's Sport and Betting site!
Mukana vedonlyönnissä jo vuodesta 1993.

sunnuntai 11. elokuuta 2013

11.8.2013 Sunnuntai - Veikkausliiga


 
VEDONLYÖNTI
 
Jyväskylä teki sen taas - siis nyhjäsi 0-0 tasapelin. Tämä "runsasmaalinen" tulos takasi sen, että köyhdyin eilisten panosten verran.
 
Lauantai 10.8. - Vetokohteet: JJK-FF Jaro 0-0
 
Tänään jatketaan tutulla Veikkausliigalla. Teen pitkästä aikaa neljästä kohteesta kaikki mahdolliset rivit tuplista alkaen.
 
Veikkausliigan kohteet ja merkit:
 
23: KuPS-MYPA 1 <2,40>
Vierailija MYPA on vielä mitalivauhdissa. Kuopiolainen kotijoukkue seilaa turvallisesti keskikastissa. KuPS on pelannut koko kauden ailahtelevasti. Kotikerroin ylittää tänään pelattavuuden rajan - ykkönen!
 
76: VPS-FC Lahti 1 <2,15>
Vaasalaisilla on revanssihenkeä. VPS hävisi hiljattain Lahdelle 0-3 ja haluaa nyt pestä kasvonsa. Lahti on puolestaan ollut viime viikkot yksi liigan vaarallisimmista joukkueista. VPS saa käyttöönsä viime kaudella 15 maalia paukuttaneen Steven Morriseyn. Tämä siivittää kotijoukkueen voittoon - ykkönen!
 
81: RoPS-IFK Mariehamn 2 <3,45>
Kotikentällään vahva RoPS on ottelun suosikki. Sen puolustus on pelannut vahvasti, eikä RoPS ole päästänyt maaliakaan viidessä viime ottelussaan. Toisaalta samassa ajassa RoPS on pystynyt tekemään vain kaksi maalia. Jos kotijoukkueen tehottomuus jatkuu, niin vierasjoukkueella on saumat voittoon. Kokeilen tässä kohtuukertoimista kakkosta.
 
85: FC Honka-TPS 2 <3,85>
TPS lähtee peliin sekaisissa tunnelmissa. Joukkueella on alla seitsemän ottelun voitoton putki. Honka on ollut erinomainen kotonaan. Edes tiukka pelitahti europeleineen ei ole vielä vaikuttanut kotijoukkueen otteisiin. Turkulaisilla on koossa kelpo miehistö, joka pystyy kyllä kaiken onnistuessa voittoihin mistä tahansa yhdistelmästä. Haen tilastollista vierasvoittoa - kakkonen!
 
Näistä kolmesta kamppailusta teen singlen, kaksi tuplaa ja trion. Panosta survotaan lappuihin 40 euron edestä.

   
Sunnuntain PITKÄVEDOT
 


Tuplajärjestelmä(6): Kertoimet 5,16 - 13,28 ; Panokset 3€/rivi = 18€

Triojärjestelmä(4): Kertoimet 17,80 - 31,87 ; Panokset 3€/rivi = 12€

Kvartetti: Kerroin 68,53 ; Panos 10€

 

3 kommenttia:

  1. Espoolaiset ei turkulaisille häviä. Honka-TPS 2-0..se on siinä!

    VastaaPoista
  2. Tiedoksi: VPS, Morrisey ei pelaa ainakaan tänään!!

    VastaaPoista
  3. Jep..Espoo voitti, muttei 2-0 vaan 2-1..Morrisey ei näköjään pelannut,mutta onneksi VPS voitti 3-1. Tuli edes yksi säälilappu kiinni!

    VastaaPoista