Panda's Sport and Betting site!

Panda's Sport and Betting site!
Mukana vedonlyönnissä jo vuodesta 1993.

perjantai 30. elokuuta 2013

30.8.2013 Perjantai - Veikkausliiga


 
VEDONLYÖNTI
 
Eilen ei tappiokuukausi vedonlyönnissä kohentunut paremmaksi. Rahan menetystä kontraa kuitenkin se ilo, että Suomi hoiteli jääkiekossa Tshekin 3-1. Suomi teki ottelussa maalit hyvällä prosentilla tekopaikoistaan ja oma puolustus- ja maalivahtipeli oli uomissaan.
 
29.8 torstai -  Vetokohde, EHT
Suomi-Tshekki 3-1
 
Tänään laitan vielä kerran lapuille jo kahtena edellisenä päivänä olleen Veikkausliigakohteen, FC Lahti-KuPS.

Perjantain Veikkausliiga kohde:
 
15: FC Lahti-KuPS X2 <3,20><3,65>
VEIKKKAUSLIIGA
Lahtelaiset ovat valmentajavaihdoksen jälkeen pelanneet ehkäpä liigan parasta futista - ainakin ajoitellen! KuPS sen sijaan pelaa päivästä riippuen todella suurella haitarilla - sekä asteikon alapäässä ja yläpäässä. KuPS on tämän takia todella vaikea arvioitava, vaikkakin siltä löytyy potentiaalia vaikka mihin. Kokeilenkin tässä kohteessa sitä, ettei KuPS ainakaan häviä - lapuille kirjaillaan siis risti ja kakkonen!

Vuosi on vielä selvästi voitollinen ja pelikassaankin on jäänyt vielä bambua jäljelle. Nyt yritetäänkin sitten vanhanaikaista ja pelastaa kuukausi riskillä viime hetkellä plussan puolelle. Panosta survon kahdella singlelle yhteensä 160 euroa. Toisella singlellä on tarkoitus tasata riskiä. Sen osuessa saisin panoksen tarkalleen takaisin.
   
Perjantai 30.8.2013 - PITKÄVEDOT
 
Single1: 15: FC Lahti-KuPS XKerroin 3,20; Panos 50€

Single2: 15: FC Lahti-KuPS 2Kerroin 3.65; Panos 110€
 
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti