Panda's Sport and Betting site!

Panda's Sport and Betting site!
Mukana vedonlyönnissä jo vuodesta 1993.

lauantai 8. joulukuuta 2012

8.12.2012 Lauantai - Valioliiga - Premier League

VEDONLYÖNTI

Tänää lähden jahtaamaan todella positiivisella mielellä ja menestystä odottavalla ennakkoasenteella vedonlyöntimenestystä jalkapallon parista. Kohteiksi valitsin viisi Englannin Valioliigan ottelu. Olen niin varma menestyksestä, että jätän tällä kertaa varmistavista vedoista kaikki tuplaviritykset pois, ja täten kolmen kohteen olisi natsattava jonkinlaiseen lunastukseen.

Pelikohteet ja merkit

50: Arsenal-West Bromwich 1 (+1) <2,30>
Arsenal ei ole aina vakuuttanut. Viimeksi se kompuroi kotonaan 0-2 tappion Swansealle. WBA on ollut syksyn piristäjä, mutta sen kone on alkanut yskiä ja joukkue tulee tippumaan ulos Eurooppaan oikeuttavilta sijoituksilta. Arsenal on ottelussa ennakkosuosikki ja ennakoin kotijoukkueen maalihanojen aukeamista. Pelaan kotivoittoa vähintään kahden maalin erolla eli +1 tasoituksella ykköstä.

51: Sunderland-Chelsea 2 <1,80>
Sunderlandilla on ollut vaikeuksia maalinteossa. Joukkuen puolustuspeli on toiminut kuitenkin odotetusti. Chelsea elää uutta aikakautta Rafael Benitezin alaisuudessa. Uudelta valmentajalta puuttu vielä voitto kahden ensimmäisen ottelun jälkeen ja nyt lontoolaiset palaavat voittojen tielle - kakkonen!

55: Swansea-Norwich 2 <3,90>
Swansean esitykset ovat olleet viimaikoina virkeitä ja edellisestä tappiosta on aikaa. Norwich on myös pelannut viimeaikoina mainiosti ja senkään ei ole tarvinnut pitään aikaan maistaa tappion karvasta kalkkia. Norwichilta puuttuu tältä kaudelta vierasvoitto. Tasoero on joukkueiden välillä pieni ja vierasjoukkueen kerroin houkuttaa. Norwich  ottaa ensimmäisen vierasvoittonsa - kakkonen.

57: Southampton-Reading 2 <
3,95>
Southampton on viime aikoina parantanut roimasti ja se on saanut tukittua vuotavan puolustuksensa. Readingin tilanne vaikuttaa synkemmältä. Joukkue on tällä hetkellä sarjan toiseksi viimeisenä. Vierasjoukkueen hyökkääjät ovat kuitenkin pystyneet mättämään maaleja kiiitettävästi joukkueen viimeisimmissä otteluissa ja muutenkin peli on kulkenut alkukautta paremmin. Southamptonilla on aikaisempina vuosina ollut kotonaan todella vaikeaa Readingin kanssa. Readingilta puuttuu viellä vierasvoitto ja nyt se sen sitten ottaa. Laitan lapuille hyvä kertoimisen kakkosen.

59: Wigan-QPR 2 <2,65>
Wigan on kotonaan marginaalinen suosikki. QPR ei ole vieläkään voittanut yhtään ottelua tällä kaudella. Kuusi pistettä viidestätoista ottelusta on sellainen Valioliigan ennätys, jota ei varmaan mielellään muistella vierasjoukkueen pukukopissa. NYT on QPR:n momentum ja se antaa aikaisen joululahjan kannattajilleen. Lapuille siis kakkonen vierasvoiton merkiksi.

Näistä viidestä kohteesta kasailin kvartetti- ja triojärjestelmän, sekä kvintetin. Lappuihin upposi rahaa 40 euron edestä.

 Lauantai 8.12.2012  - PITKÄVEDOT


Kvartettijärjestelmä (5 kvartettia): Kertoimet 10,97 - 40,82 ; Panos 2€/rivi = 10€


Triojärjestelmä (10 trioa): Kertoimet 42,78 - 93,89 ; Panos 1€/rivi = 20€

Kvintetti: Kerroin 169,00 ; Panos 10€






2 kommenttia:

  1. höh, sä ja sun kuupeeärrä!

    VastaaPoista
  2. Höhpä hyvinkin...olis nyt perkeleen QPR jaksanut johtaa kauemmin kuin minuutin..olis tullut kohtuullinen tili!

    VastaaPoista