Panda's Sport and Betting site!

Panda's Sport and Betting site!
Mukana vedonlyönnissä jo vuodesta 1993.

perjantai 14. joulukuuta 2012

14.12.2012 Perjantai - Valioliiga (lauantai) - Premier League (saturday)

VEDONLYÖNTI

Eilisissä EHT-vedoissa painotetut merkit eivät osuneet. Sain kuitenkin yhden varmistavan tuplan kiinni, ja kaikesta huolimatta voidaan puhua lunastuksesta - eli plussaa, mikä plussaa. Tämä osunut tupla toi pelikassaan 41,80 euroa (+2,80€)

Torstai 13.12. - EHT-vetopelit: Ruotsi-Venäjä 1-5, Suomi-Tshekki 3-2

Tänään laitoin poikkeuksellisesti sisään vedot jo huomiselle Valioliigakierrokselle. Kohteiksi valitsin lauantain (15.12.) listalta kolme ottelua.

Pelikohteet ja merkit (huom! lauantaina 15.12. on eri kohdenumerot) 

83: QPR-Fulham 1 <2,35>
QPR on rämpinyt koko alkukauden. Sijoitus on viimeisenä ja voittosarake näyttää nollaa. Uuden managerin alaisuudessa on vältytty tappioilta - saldona kolme tasapeliä. Fulhamin kunto on ollut myös kateissa. Uskotaan (jälleen kerran) Rangersiin ja laitetaan lapuille ykkönen.

85: Stoke-Everton X <3,10>
Stoke ei ole hävinnyt kotonaan vielä kertaakaan tällä kaudella - eikä häviä nytkään. Kierroksen todennäköisin tasapeli - jonka myös Veikkaajalehden asiantuntijat allekirjoittavat. Lapuille siis risti!
 
86: Norwich-Wigan 2 <3,50>
Norwich on ollut hyvässä vedossa ja on ottelun suosikki. Wigan on taas viime aikoina taaperrellut miten sattuu. Vierailija on yksi putoajaehdokkaista - ainakin tällä hetkellä. Haen tässä kuitenkin Norwichin tappiottaman putken ja Wiganin kompuroinnin katkeamista. Lapuille piirrän siis kakkosen.

Näillä perusteilla teen lapuille tuplajärjestelmän ja trion. Panoksia kuluu yhteensä 30 euroa.

Perjantai 14.12.2012 - PITKÄVEDOT (Valioliiga 15.12.)

 Tuplajärjestelmä

Trio



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti