Panda's Sport and Betting site!

Panda's Sport and Betting site!
Mukana vedonlyönnissä jo vuodesta 1993.

sunnuntai 2. joulukuuta 2012

2.12.2012 Sunnuntai - Serie A ja Valioliiga

VEDONLYÖNTI

Joulukuu alkoi eilen vetomerkeissä samalla lailla kuin marraskuu päättyi - tappioon! Alamäki jatkui, eikä loppua näy...?? Eilisistä Valioliigan kohteista osui vain yksi. Yllätys..yllätys...QPR ei voittanut vieläkään! Nyt kai se on uskottava...QPR on p...tä!

Lauantai 1.12.2012 Vetokohteet: Manchester C-Everton 1-1, QPR-Aston Villa 1-1, Fulham-Tottenham 0-3, West Bromwich-Stoke 0-1

Yleisön pyynnöstä heitetän tänään odotusarvot romukoppaan ja kokeilen suoraa lähestymistapaa vedonlyöntiin.

Kohteiksi valitsen kaksi jalkapallo-ottelua, joista toinen pelataan vasta huomenna. Kohteen ovat Italian Serie A:sta ja Englannin Valioliigasta.

Pelikohteet ja merkit

44: Genoa-Chievo Verona X/2 <3,10>/<3,65>
Serie A : Kummankaan otteissa ei ole ollut kehumista. Chievo on aikaisemmin ollut paha vastus genovalaisille - ja on sitä varmaan tänäänkin. Vierasjoukkue ei ole vielä saanut pistettäkään vierasotteluissa. Nyt kokeilen, että se saa vähintään sen pisteen - lapuille risti ja kakkonen.

119: Newcastle-Wigan 1 <1,85>
Valioliiga (ma) : Newcastlella on mennyt viime aikoina huonosti ja se on myös kärsinyt loukkaantumisista. Vierasjoukkue on esittänyt välillä ihan pirteitä otteita, mutta silläkin on nyt loukkaantumishuolia. Newcastle on ottelussa ennakkosuosikki ja sen momentum on nyt - lapuille ykkönen!

Näistä kahdesta ottelusta teen vapaavalintaisen järjestelmän, joka käsittää kaksi tuplaa. Panoksia tähän menee 60 euroa


Sunnuntai 2.12. - PITKÄVEDOT

Vapaavalintainen järjestelmä






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti