Panda's Sport and Betting site!

Panda's Sport and Betting site!
Mukana vedonlyönnissä jo vuodesta 1993.

perjantai 28. joulukuuta 2012

28.12.2012 Perjantai - Jääkiekon SM-liiga

VEDONLYÖNTI 

Boxing day-matsien jälkeen ei tarvinnut ainakaan enää "itkeä" - että kun oli niin lähellä. Nimittäin kaikki neljä kohdetaa meni ohi. Tappioiden tie siis jatkuu ja jatkuu...ja jatkuu??
 
Keskiviiko 26.12. - vetopelit:  
QPR-West Bromwich 1-2, Manchester U-Newcastle U 4-3, Reading-Swansea 0-0Aston Villa-Tottenham 0-4

Tänään siirretään pelien fokus jääkiekon puolelle, ja katsotaan vieläkö Via Dolorosa jatkuu? Kohteiksi nappaan kaksi SM-liigan ottelua.

Pelikohteet ja merkit

26:JYP-Pelicans (+1) 2 <2,20>
Pelicansin peli oli varsin kelvollista EHT-tauon jälkeen. Maalivahtitilanne on kuitenkin akuutti ongelma. JYP on kokonaisvaltaisesti selvästi laadukkaampi ja kotonaan suosikki. Lahtelaiset ovat kuitenkin viihtyneet aikaisemmin hyvin Jyväskylässä. Kokeilenkin Pelicanssin menestystä. Laitan lapuille kakkosen (+1) tasoituksella. 

32:SaiPa-Blues X <4,25> / 2 <3,10>
SaiPan seuraaminen on vedonlyöntimielessä tärkeää: joukkueella on romahdusvaara. Muut todennäköisesti parantavat kauden edetessä, SaIpa ei nähtyä parempaan pysty. Blues ei ole Saipaa heikompi, mutta lappeenrantalaisilla on suuri kotietu. Kokeilen kuitenkin SaiPan romahduksen alkamista ja laitan lapuille ristin sekä kakkosen.


Otteluista ruksailen matkaan kaksi tuplaa sisältävän vapaavalintaisen järjestelmän. Järjestelmään tuhlaantuu yhteensä.40 euroa.

Perjantai 28.12.  - PITKÄVEDOT

Vapaavalintainen järjestelmä (2 tuplaa)




4 kommenttia:

  1. Vai että Pelikaanit pärjäis Jyväskylässä? PYH sanon mä! mettään menee!!

    VastaaPoista
  2. YUP sanon mä.
    Kova tyyppi toi kuuskutonen. Ottas motokseen:
    -Se ei skulaa, joka skagaa!

    VastaaPoista
  3. Sorry..anonyymi! Pelicans lensi sen minkä tarvitsikin eli varsinainen peliaika 2-2 ja kun Blueskin voitti niin pelikassaan nasahti 136 euroo..ei paljon - mutta kumminkin!

    VastaaPoista
  4. Ja lensihän se pelikaani ihan loppuun asti ja voitti jatkoajalla 2-3!

    VastaaPoista