Panda's Sport and Betting site!

Panda's Sport and Betting site!
Mukana vedonlyönnissä jo vuodesta 1993.

sunnuntai 8. tammikuuta 2012

Sunnuntai 8.1.2012 - Serie A

VEDONLYÖNTI

Perjantain ja Lauantain vedonlyöntien hyvät ideani eivät sitten osoittautuneetkaan perin loistokkaiksi. Otteluja oli sisällä kymmenen kappaletta, ja vaikka niistä osui puolet, vain yksi single eli Ilves-Pelicans 5-4 toi lopulta jotain pelikassaankin. Single tuotti tasan 57 euroa. Näin kahden päivän saldo jäi miinukselle tasan 20 euroa. Tappio ei ole iso, mutta tuolla osumamäärällä, sekä oikein ristiin pelaamalla olisi pitänyt saada tämäkin sessio rutistettua plussan puolelle. Harvinaisen huonosti laskettu, ja mukana oli liikaa hätiköintiä. Turha sitä on pandalta kauhalla vaatia kun on lusikalla annettu.

Pitkän harkinnan jälkeen teen kuitenkin tänään sijoituksen jalkapallovetoihin. Kohteena on kolme ottelua Italian jalkapallon pääsarjasta eli Serie A:sta. Noista koitoksista keitellään kasaan tuplajärjestelmä ja trio. Rahaa riveihin kulutetaan 25 euroa.

Kohteet ja merkit:

16: Roma-ChievoVerona (+ 1)  2 <2,45>
Prosentit 58-28-14 (42%)
Roman peli oli melkoista hakemista koko syyskauden. Roma on ottelun selvä suosikki. Mikäli Chievon puolustus jatkaa siitä mihin se viimeksi jäi, se voi ihan hyvin venyä hyvään suoritykseen tässä ottelussa. Pelaan otteluun tasoitusvedon Chievolle, eli tasapeli tai vierasjoukkueen voitto riittää.

18: Atalanta (+ 1) -Milan  1 <2,05>
Prosentit 20-28-52 (48%)
Atalanta on ollut yksi Serie A;n suurimmista yllättäjistä, eikä se ole hävinnyt kun kahdesti koko kaudella. Milan on nykykunnossa sarjan paras joukkue. Pelaan silti tasoituksella sitä ettei kotijoukkue häviä tätäkään ottelua.

20: Lecce (+ 1) -Juventus  1 <2,55>
Prosentit 13-25-62 (38%)
Lecce on voittanut tällä kaudella vasta kaksi ottelua. Juventus ei ole hävinnyt vielä kertaakaan. Vaikka tasoeroa on valovuosien verran, haen tässä Juventuksen konttaamista. Pelaan kotivoittoa tasoituksella, eli jo tasapeli riittäisi osumaan, vaikka sitä tilastotappiota ei torinolaisille tulisikaan.

Sunnuntai 8.1.2012 - PITKÄVEDOT

TuplaJärjestelmä

Trio



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti