Panda's Sport and Betting site!

Panda's Sport and Betting site!
Mukana vedonlyönnissä jo vuodesta 1993.

keskiviikko 18. tammikuuta 2012

Keskiviikko 18.1.2012 - Jääkiekon SM-Liiga

VEDONLYÖNTI

Kahden päivän tappioputki saatiin poikki eilen tiistaina. Neljästä pitkävetotasapelista osui vain yksi; Kärpät-JYP 4-4. Pitkävedot sai siten merkitä tappiosarakkeeseen. Onneksi kuuden kohteen minivakio osui, ja Tapparan 3-2 vierasvoitto HIFK:sta nosti voittosumman kohtuulliselle tasolle. Minivakio toi pelikassaan 118,40 euroa (+55,40€).

Tänään teen vetokokonaisuuden johon kuuluu yksi Jääkiekon SM-liigan ottelu tältä päivältä ja yksi huomiselta torstailta. Pelikohteina ovat kummankin päivän ainoat SM-liigan ottelut; Jokerit-Blues ja Ilves-Tappara. Otteluista kasaan kaksi tuplaa ja kaksi singleä. Panosta laitetaan pelikassaa pyöristävästi 33 euroa.

Kohteet ja merkit - Pitkäveto (Ke-To):

11: Jokerit -Blues  X <4,75> ja 2 <4,50>
Jokerien kotietu ei ole aivan normaalinsuuruinen, koska kyseessä on paikallispeli. Bluesin asenne on ollut erinomaista, vaikka joukkuetta vaivaavat massiiviset loukkaantumishuolet. Kotivoitto ei ole kirkossa kuulutettu, sillä Bluesilla on näyttöhaluja. Kokeilen kohteeseen sekä tasapeliä ja vierasvoittoa.

68: Ilves-Tappara X <4,20>
Sytyttävä derby, jossa pisteet ovat molemmille tärkeät taistelussa liigakarsinnan välttämisestä. Tappara on ollut viime otteluissa erinomainen, ja ottanut pari tärkeää vierasvoittoa. Suurta tasoeroa ei joukkueilla kuitenkaan ole. Pitkävetoriveissäni haen tähän paikallisotteluun tasapeliä.

Keskiviikko 18.1.2012 - PITKÄVEDOT

Tupla 1

Tupla 2

Single 1

Single 2







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti