Panda's Sport and Betting site!

Panda's Sport and Betting site!
Mukana vedonlyönnissä jo vuodesta 1993.

perjantai 13. tammikuuta 2012

Perjantai 13.1.2012 - Jääkiekon SM-liiga

VEDONLYÖNTI

Eilen jatkettiin voitollisella linjalla, kun kumpikin tasoituskohde päättyi kahden maalin erolla kotivoittoon; HIFK-Blues 2-0 ja Lukko-Saipa 4-2. Päivän ainut tuplaveto osui, ja toi pelikassaan 90,20 euroa (+70,20€).

Tänään kokeillaan taas jääkiekon SM-liigaa kolmen ottelun voimin: Ilves-TPS, Kärpät-Tappara, JYP-HIFK. Tällä kertaa haku on vaikea ja harvoin osuva, mutta osuessaan pelikassaa ihanasti  lihottava. Haen yhtä ideatasapeliä, sekä kahta tilastollista vierasvoittoa. Näistä kolmesta ottelusta kasataan trio ja tuplajärjestelmä. Panosta paukautetaan yhteensä 25 euroa.

13.1.2012 perjantain kohteet, merkit, ja pelit

6: Ilves-TPS   2  <2,95>
Prosentit: 45-20-35%
Ilves on ollut selvästi parempi kuin viimeaikaiset tulokset kertovat. TPS taas on ollut viimeaikoina huono, ja ainoa suunta on ylöspäin. TPS:n pitäisi kyllä onnistuessaan pysytyä voittamaan tälläinen peli, vaikka Ilves on mielestäni vahvempi ryhmä. Haen tässä tilastollista vierasvoittoa periaatteella - joskushan sen on tultava!? Myös vierasvoiton kerroin on niukasti ylikertoiminen.

18: Kärpät-Tappara  2  <5,40>
Prosentit: 60-20-20%
Kärpät on selvästi parempi ja muutenkin paremmassa vireessä kuin veretön Tappara. Tässä kohteessa tilastollinen näkemykseni ja vieraskerroin kuitenkin viekottelevat minua kokeilemaan riskillä vierasvoittoa, eli luotetaan tämän kerran Tapparan momentumiin! Tässäkin kohteessa kakkonen on lievä ylikerroin.

21: JYP-HIFK  X  <4,35>
Prosentit: 40-25-35%
Tässä kohteessa HIFK on perustasollisesti JYPiä parempi. HIFK:llä oli eilen kotipeli, jossa se tahmean esityksen jälkeen voitti loukkaantumisista kärsivän Bluesin "hikisesti" 2-0. Isäntäjoukkue kärsii avainpakki Sami Vatasen poissaolosta. Tässä ottelussa kaikki on mahdollista. Viidessä viimeisimmässä ottelussaan jyväskyläläisten ei ole tarvinnut mennä jatkoajalle. Takaraivossani tuntuu, että tänään täytyy. Laitetaan ottelu tasapeliksi.

Perjantai 13.1.2012 - PITKÄVEDOT

Trio

Tuplajärjestelmä (3 tuplaa)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti