Panda's Sport and Betting site!

Panda's Sport and Betting site!
Mukana vedonlyönnissä jo vuodesta 1993.

maanantai 9. tammikuuta 2012

Maanantai 9.1.2012 - Moniveto 4

VEDONLYÖNTI

Eilinen myöhäisillan Serie A:n pitkäveto meni samaan roskakoriin iltapäivän vetojen kanssa. Arvioni ottelusta Palermo-Napoli oli niin päin Bambupöheikköä kun vain voi olla. Kotijoukkue jatkaa valmentajanvaihdosta huolimatta samalla syöksykierteellä kuin ennen joulua. Palermon kotietukin oli paperia kun Napoli haki Sisiliasta 3-1 vierasvoiton.

Tänää kokeilen pelimuota jota en sitten jääkiekon MM-kisojen jälkeen ole pelannut, nimittäin monivetoa. Jalkapallomonivedon kohteina ovat ottelut Englannin FA-cupista, Ranskan cupista ja Portugalin pääsarjasta. Monivetoon tehdään 96:n rivin järjestelmä joka maksaa 19,20 euroa.

Monivetokohteet ja maalimäärät:

MONIVETO 4

1: Arsenal-Leeds 1,2,3 - 0,1
Prosentit 77-17-6%
Arsenal saattaa lepuuttaa muutamia avainpelaajiaan, mutta tasoero on silti valtava, eikä Leedsin urakkaa helpota se, että ottelu pelataan Lontoossa. Muu kun kotivoitto olisi suuryllätys. Laitetaan myös Leedsille kaiken varalta yksi tehty maali, ja toivotaan että Arsenal ei tee yli kolmea häkkiä.

2: Angers-Monaco 0,1 - 0,1
Prosentit 47-30-23%
Angers lukeutuu sarjan ylempään keskikastiin ja on askeleen Monacoa edellä. Ottelu on kuitenkin CUP-mittelö, ja kokeillaan tiukkaa vähämaalista vääntöä.

3: Beira-Mar-SC Braga 0,1 - 1,2
Prosentit 20-30-50%
Beira-Mar perustaa pelinsä tiiviisen puolustukseen. Braga on huomattavasti parempi joukkue, mutta ei välttämättä laita verkkoa tötterölle. Luotetaan ettei se myöskään jää nollille, vaan onnistuu ainakin kerran.

Maanantai 9.1.2012 - MONIVETO 4












Ei kommentteja:

Lähetä kommentti