Panda's Sport and Betting site!

Panda's Sport and Betting site!
Mukana vedonlyönnissä jo vuodesta 1993.

torstai 15. joulukuuta 2011

Torstai 15.12.2011 - Jääkiekon EHT - Venäjä, Moskova

VEDONLYÖNTI

Tiistaina tehty veto tyssäsi heti alkuunsa kun Köln ja Mainz potkivat 1-1 tasapelin Saksan Bundesliigassa. Veikkaaja-lehdestä kopioitu vihje ei siten osoittautunut tällä kertaa tuottavaksi. Keskiviikkona en löytänyt listalta mitään kokeilemisen arvoista.

Tänään torstaina alkaa Moskovassa Euro Hockey Tourin toinen turnaus. Kaksi viimeistähän pelataan ensi vuonna Tshekissä ja Ruotsissa. Tässä Moskovan turnauksessa Venäjä on ehdoton ennakkosuosikki. Myös Tshekki on mukana vahvalla KHL-pelaajia vilisevällä ryhmällä. Suomella ja Ruotsilla on sensijaan mukana enemmän tai vähemmän kokeileva joukkue. 

Tälle päivälle teen yhden pitkävedon juuri tämän päivän EHT-otteluihin, Suomi-Venäjä ja Tshekki-Ruotsi.
Näistä kahdesta ottelusta teen neljä tuplaa. Ideana on hakea Venäjän yhden maalin tai suurempia voittoja ja toisessa kohteessa taas Tshekin yhden maalin tai useamman häkin voittoja. Tupliin kulutan yhteensä 52 euroa. Lisäksi teen minivakio, jossa on mukana kaikki kuusi Moskovan turnauksen ottelua. Minivakio-järjestelmän hinnaksi tulee 18 euroa, joten päivän kokonaispanostus on yhteensä 70 euroa.

Minivakion ja pitkävedon kohteet:

1: Suomi-Venäjä 2  (Pitkäveto kohde 44: tasoitus Fin(+1)  X <5,90> ja 2 <1,75>)
prosentit: 20-20-60% (60%)
Venäjä on kotiturnauksensa selvä voittajasuosikki. Sen rosterille ei muilla mailla ole asettaa vertailukelpoista ryhmää. Suomi on kokeilupitoisella joukkueella mukana, joten Venäjä on vakiossa varma kakkonen.
Pitkävedossa haetaan Venäjän voittoa kahdella  tasoitus mahdollisuudella; joka yhdellä maalilla eli ristimerkillä, tai useamman maalin voittoa eli kakkosmerkillä.

2: Tshekki-Ruotsi 1X (Pitkäveto kohde 51: tasoitus Swe(+1)  1 <2,95> ja X <6,25>)
prosentit: 48-25-27% (73%)
Tshekki nauttii kotiedusta, sillä ottelu pelataan muusta turnauksesta poiketen Tshekin Chomutovissa. Hirmuista tasoeroa ei ole, joten kotiedun vuoksi ykkönen on vakiomerkkinä lähtökohta, joka kuitenkin varmistetaan ristillä. Pitkävedossa kokeillaan Tshekin voittoa samoin kuten Venäjän Suomea vastaan eli Tshekin yhden tai useamman maalin voittoa.

3: Venäjä Ruotsi 1 
prosentit: 60-20-20% (60%)
Venäjä on näistä selvästi vahvemmalla kokoonpanolla liikkeellä. Sillä on myös kotiyleisön tuki puolellaan. Ei olisi yllätys, vaikka Venäjä voittaísi Moskovan turnauksessa kaikki pelinsä. Ykkönen kelpaa varmaksi.

4: Tshekki-Suomi 1X2
prosentit: 40-25-35% (100%)
Tshekki ei ole aivan niin säästeleväisellä kokoonpanollal liikkelllä kuin Suomi. Toki Tshekilläkin on paljon muutoksia mm. European Trophyn ja loukkaantumisten vuoksi. Tshekki on niukka suosikki, mutta vaihtomerkkejä on hyvä olla - pamautetaan kohde tukkoon.

5: Venäjä-Tshekki 1X 
prosentit: 60-20-20% (80%)
Tshekillä on potentiaalia olla turnauksen yllättäjä. Venäjä on jokaisessa ottelussaan selvä suosikki, mutta Tshekki saatta olla se, joka pystyy parhaiten laittamaan kapuloita rattaisiin. En laita kohdetta tukkoon kustannussyistä ja pitkän harkinna jälkeen Venäjän voiton rinnalle törkätään tasapelihaku.

6: Ruotsi-Suomi 1X2 
prosentit: 40-20-40% (100%)
Kummallekaan maalle Moskovan turnaus ei hirveästi merkitse. Sen vuoksi mukaan onkin pyritty valitsemaan mahdollisiimman nälkäisiä pelaajia. Asetelmat ovat tasaiset, joten tämä kohde laitetaan tukkoon.

TORSTAI 15.12.2011 - MINIVAKIO JA PITKÄVEDOT

Minivakio 5

Tupla 1

Tupla 2

Tupla 3


Tupla 4


5 kommenttia:

  1. Heitä ile oikeesti kehiin meizin tripla, yea?

    Tshekki - Ruotsi X +1
    Tshekki - Suomi 1
    Ruotsi - Suomi x

    Heitän kybän huomenna postilootaas. OK ???

    VastaaPoista
  2. Jaa..Tshekki ja Ruotsi on kerinnyt jo alkaa!!
    Muutenkaan tuota triplaa ei olisi voinut vielä pelata koska sisältää lauantailta ja sunnuntailta semmoisia otteluita joita ei ole vielä aukaistu, eikä niille ole vielä julkaistu kertoimia..!

    VastaaPoista
  3. Okkee, se olikin vain tilapäinen "innostuma".
    Unohda koko juttu.

    VastaaPoista
  4. Olipas Ilyvönillä harvinaisen PASKAT vinkit!

    VastaaPoista
  5. No..niin oli aika Skeidat! Eikä se Ruotsin voitto ainakaan mikään yllätys voinut olla..ainakaan jääkiekossa,jos nyt yleensä missään joukkuelajissa! Tshekki tuntui hyvältä valinnalta, kuten näköjään Veikkaajassakin oli?
    Aina ei voi voittaa, eikä ihan joka kertakaan!

    VastaaPoista