Panda's Sport and Betting site!

Panda's Sport and Betting site!
Mukana vedonlyönnissä jo vuodesta 1993.

tiistai 13. joulukuuta 2011

Tiistai 13.12.2011 - Jalkapallon Saksan Bundesliiga ja Euro Hockey Tour jääkiekossa

VEDONLYÖNTI

Eiliset kaksi lisäkohdetta jäivät piirua vaille osumista. Salibandyssä Nokia voitti Oilersin niukasti 8-7, ja tasapeli jäi haaveksi. Serue A:n kohteessa Totti tuhlasi Roman rangaistuspotkun Juventusta vastaan ja ottelu päättyi lopulta tasan 1-1. Vetovoitto tuli kuitenkin toista kautta, kun ottelu Chelsea-Manchester City päättyi lontoolaisten kotivoittoon 2-1. Täten City kärsi arvioimani ensimmäisen tappion, ja kohde varmisti pelikassaani 122,40 euron lisäyksen. Sunnuntain ja maanantai yhdistetyt vedot toivat lopulta voittoa 158,30 Euroa (+68,30€ ).

Tämän päivän pelikohteet ja merkit ovat suoraan uudesta Veikkaaja-lehdestä  50/11 (Edi Pejcic). Kohteet ovat Saksan pääsarjan jalkapallomatsi ja ottelu torstaina alkavasta jääkiekon Euro Hockey Tourin Venäjän osaturnauksesta.
Näistä kahdesta ottelusta tehdään yksi tupla ja siihen pamautetaan panosta 30 euroa.

26: FC Köln-Mainz 05 1 <2,30>
(44-26-30%)
Köln on nauttinut oikeastaan läpi syyskauden aliavostusta kertoimentarjoajien taholta. Maajoukkuehyökkääjä Lukas Podolskin johdolla Köln on ihan hyvä alemman keskikastin joukkue. Mainz oli viime kaudella suuryllättäjä. Tällä kaudella joukkue on pelannut odotetummalla tasolla. Mainzin kuntokäyrä on ylöspäin. Perustasoltaan arvioin kohdejoukkueet aika tasavahvoiksi. Kotietu painaa sen verran, että nostan Kölnin lieväksi suosikiksi. Kotikerroin 2,30 rikkoo juuri ja juuri pelikelpoisuuden rajapyykin.

64: Tshekki-Ruotsi 1 <2,05>
(50-21-29%)
Vaikka kyseessä on Moskovan turnaus, pelataan tämä kamppailu Tshekissä Chomutovissa. KHL-pelaajia vilisevällä Tshekillä on siis kotietu tässä ottelussa. En arvosta Ruotsin ryhmää aivan Tshekin veroiseksi. Marginaalit ovat kyllä pienet. Arvioin Tshekin kuitenkin ottelussa kerran kahdesta voittavaksi suosikiksi. Kotikerroin 2,05 kelpaa peleihin.

Tiistai 13.12.2011-  PITKÄVETO, Tupla




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti