Panda's Sport and Betting site!

Panda's Sport and Betting site!
Mukana vedonlyönnissä jo vuodesta 1993.

lauantai 10. joulukuuta 2011

Lauantai 10.12.2011 - Englannin Valioliiga ja Espanjan La Liga

VEDONLYÖNTI

Eilen satsaus tampereen porukoihin kannatti; Pelicans-Ilves 2-2 ja Tappara-Ässät 3-1. Ilveksen tasapeli ja Tapparan voitto toivat sisään kaksi singleä ja yhdentuplan. Osumat tuottivat pelikassaan yhteensä 287,10 euroa (+208,20€). Vakio ei tuottanut osumia vaikka vain yksi varmoista eli HIFK petti: HIFK-TPS 1-3. Sain nimittäin ristivarmistuksillani töhrittyä peräti puolet osittainvaihdelluista ohi.

Tänään laitan sisään taas sellaisen vedon että ne jotka minut tuntevat ajattelevat että Miettisen akan vähä-älyinen poika alias IluVon on lopullisesti seonnut. Niinhän on jo tapahtunut aikoja sitten, eikä se täten vaikuta pelivalintoihini. Valitsin listaltani neljä kohdetta Englannin valioliigasta ja yhden Espanjan pääsarjasta, La Ligasta. Espanjan ottelu onkin sitten itse El Clasico eli  Real Madrid-Barcelona. Valioliigan ottelu Sunderland-Blackburn pelataan huomenna, muut ottelut matsataan tänään. Kohteista rakennan kvintetin, kvartettijärjestelmän, triojärjestelmän ja tuplajärjestelmän. Panosta laitetaan tavallista maltillisemmin eli yhteensä 45 euroa.

10.12.2011. lauantai - PITKÄVEDOT

41:Bolton-Aston Villa <2,65>
Boltonin syyskausi on ollut heikko, Puolustuspelaaminen on ollut sarjan kehnoimmasta päästä. Aston Villa on joukkueista parempi, mutta kotietu tekee Boltonista suosikin. Haen tässä tilastokakkosta, sillä en vielä usko Boltonin nousuun ja haen täten Aston Villan tilastollista ja täten ensimmäistä vierasvoittoa.

45:Liverpool-QPR <9,30>
Joukkueiden tasoero on erittäi selvä Liverpoolin hyväksi. Haen tässä vierasvoittoa jota puoltaa niukasti suurkerroin ja Liverpoolin poissaolot. Liverpoolilta puuttu kotitappio ja kokeilen uhkarohkeasti sitä!?

49:Arsenal-Everton <3,95>
Arsenal on huippuvireessä olevan Robin Van Persien johdolla sittenkin pelaamassa ihna ok kautta. Tasoero on suuri isäntien hyväksi, mutta ei Evertonkaan ole ihan jalaton. Veikkaus on nostanut tasapelikertoimen mielestäni pelattavaksi, ja tasuria koitan.

128:Real Madrid-Barcelona <3,55>
Barcelona on oudossa asemassa, se on liigassa vasta toisena ja Madridia jäljessä kolme pistettä. Real Madrid on kaiken lisäksi pelannut yhden ottelun vähemmän ja tappio tässä ottelussa vaikeuttaisi lisää Barcelonan jätin matkaa kohti La Ligan mestaruutta. Tasapelikerroin kiinnoistaa ja lisätään se järjestelmän jatkoksi.

148:Sunderland-Blackburn 2 <4,75>
Sunderland on viiden ottelun tappiputkessa ja vaihtoi juuri valmentajaa. Blackburn sai laitettua edellisessä ottelussaan verkot tötterölle ja voitti Swansean 4-2. Katkaiseeko Sunderland tappitorvensa uuden managerin, Martin O'Neilin, johdolla, vai ottaako Blackburn ensimmäisen vierasvoittonsa tällä kaudella. Kerroin puhuu puolestaan ja laitan lapulla Blackburnin vierasvoiton lähes viiden kertoimella.


Kohteet ja rivit

Kvintetti: kerroin 1641,52; panos 10 euroa

Kvartetti järjestelmä: 5 kvartettia; kertoimet 176,50 - 619,44; panos 1€/rivi = 5 euroa

Trio järjestelmä: 10 trioa; kertoimet 37,15 - 174,49; panos 1€/rivi = 10 euroa

Tupla järjestelmä: 10 trioa; kertoimet 9,40 - 44,17; panos 2€/rivi = 20 euroa

2 kommenttia:

  1. Meizin trio, jos pelasin:
    - Bolton - Aston Villa 1
    - Arsenal - Everton 1x2
    - Real Madrid - Barcelona 2

    Heittäisin tohon optimistisena huntin.

    VastaaPoista
  2. Hyvä, ettet pelannut, Bolton hävisi !

    Muuten jos tuollaisen trion olisit pelanuut satasella se olisi ollut 3x100€ eli 300 euroa.

    Tuohan on kolmen trion vapaavalintainen järjestelmä eli kolme triovetoa.

    VastaaPoista