Panda's Sport and Betting site!

Panda's Sport and Betting site!
Mukana vedonlyönnissä jo vuodesta 1993.

sunnuntai 11. joulukuuta 2011

Sunnuntai 11.12.2011 - Italian Serie A ja Englannin Valioliiga

VEDONLYÖNTI

Eilisistä vetolapuista jäi yksi voimaan kun Aston Villa lisäsi Boltonin alamäkeä ja voitti vieraissa 2-1. Arsenal ja Liverpool olivat tiukoilla kotiotteluissaan, mutta kumpikin puristi tahollaan 1-0 voiton. Tänään ratkeaa eilisen vetokokonaisuuden kohtalo ja laitan mukaan tuskailtavaksi vielä uuden sommitelman.

Taas haetaan isompaa ja pienempää yllätystä. Italian Serie A:sta otan kaksi ottelua; Udinese-Chievo Verona ja Bologna-Milan. Englannin Valioliigasta napaataan peleihin myös kaksi koitosta; Stoke-Tottenham ja Chelsea-Manchester City, joka pelataan vasta huomenna maanantaina.

Näistä neljästä ottelusta tehdään kaksi tuplajärjestelmää ja neljä trioa. Panosta laitetaan yhteensä 60 euroa.

11.12.2011. sunnuntai - PITKÄVEDOT

36:Udinese-ChievoVerona (+1) <2,75>
Udinese on voittanut kaikki kuusi kotiotteluaan ja on tietenkin ottelun suursuosikki. Joskus nollat rikkoutuvat ja koitetaan tässä sitä, eli mahdollisuutta ettei Udinese ainakaan voita. Muutkin ovat huomanneet tämän ja tasoituskohteen kerroin oli tipahtanut, 2,75->2,40.

38:Bologna (+1) -Milan 1 <2,70>
Tasoero puhuu Milanin voiton puolesta. Bologna on kuitenkin parantanut peliään. Milanin vieraskompurointi ei olisi maailman isoin ihme. Kerroin sille ettei Milan voita eli tasoitusveto Bolgnan hyväksi on ihan OK.

65:Stoke-Tottenham 1 <3,45> ja <3,45>
Tottenham seilailee voittoputkessa, 11 edellisestä ottelusta on saldona kymmenen voittoa ja yksi tasapeli. Britannia-Stadium on kuitenkin todella hankala  paikka vierailijoille. Pelataan sitä ettei Tottenham voita. Tasoitusvetomahdollisuuden puuttuessa käytetään kahta merkkiä eli Stoken voittoa ja ottelun tasapeliä.

128: Chelsea-Manchester <2,45>
Manchester City on Chelseaa hiukan vahvempi. Kotietu tekee lontoolaisista kuitenkin suosikin. Manchester Cityltä puuttuu vielä tappio Valioliigassa. Tässä se voisi vihdoin viimein tulla. Pelataan Chelsean voittoa kohtuu kertoimella.


Tuplajärjestelmä 1

 
Tuplajärjestelmä 2

Triot 1-2

 
Trio 3-4



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti