Panda's Sport and Betting site!

Panda's Sport and Betting site!
Mukana vedonlyönnissä jo vuodesta 1993.

tiistai 29. elokuuta 2017

Superpesis: Välierät & Jalkapallo: MM-karsinnat

VEDONLYÖNTI

Parin vihlovan takaiskun jälkeen kokeilen onneani Urheilulehdestä revityillä, mutta hiukan muunnelluilla ideoilla.

Illan vetokohteet:

9941: X Joensuu – Sotkamo 2,65
9941: 2 Joensuu – Sotkamo 3,70
Superpesis, välierät 
Kummankaan joukkueen tekeminen ei ollut puolivälierissä erityisen vakuuttavaa, mutta rutiinilla itseään heikommat vastustajat kammettiin laulukuoroon. Sotkamo haki henkistä yliotetta Joensuuhun nähden runkosarjan lopulla Mehtimäellä tapahtuneella lähes suvereenilla näytöksellä eikä JoMa ole Jymylle mikään erityinen pelote vielä tässä vaiheessa. Joensuu ei puolestaan Sotkamoa vastaan pääse henkisesti mukavuusalueelleen. Huomioidaan myös se, että Joensuu oli henkisesti hauras jo Hyvinkäätä vastaan sarjan alussa. Mailan kokoonpanotilanne on vahva, mutta Sotkamolla on pieniä puutoksia kokoonpanossaan.

Joensuu kotiedun ansiosta periaatteessa ohut suosikki olisi, mutta marginaalit ovat kyllä näissä mentaalisissa äärimmäisen pienimarginaaliset. Vedoissa Sotkamo ilman muuta kiinnostaa. Juoksumäärä voi painepelissä jäädä hyvinkin matalalle.

5872: X Arabiemiraatit – Saudi-Arabia (-13,45
5872: 2 Arabiemiraatit – Saudi-Arabia (-1) 2,75
MM-karsinnat, Aasia 
Ottelun juoni on selkeä. Arabiemiraattien mahdollisuudet MM-kisoihin ovat ainoataan teorian tasolla. MM-paikka vaatisi lopuista kahdesta pelistä käytännössä murskavoittoja ja sitten vielä muiden apuja. Saudi-Arabia puolestaan käy todella kuumaa kamppailua Japanin ja Australian kanssa kahdesta suorasta kisalipusta. Kolmanneksi jäävä pääsee vielä jatkokarsintoihin. Pistetarve on suuri ja tasapelikin varmistaisi pääsyn kolmen sakkiin, mutta kyllähän tästä haetaan ehdottomasti voittoa.

Arabiemiraattien motivaatio on siis vähän häilyvä. Jos he vielä uskovat MM-unelman elossaoloon, niin sitten pitää esityksen olla rohkea. Tämä tietty tulisi avaamaan paikkoja luokaltaan selvästi vahvemmalle Saudi-Arabialle. Uskon puuttuessa voi peliesitys sitten olla odotettua pliisumpi. Vieraat saavatkin ottelussa selvähkön suosikkiaseman.
**************
Matkaan lähti järjestelmään ujutetut neljä tuplaa. Panosta näille yritelmille lähti 40 euroa.


Tiistai 29.8.2017 - PITKÄVETO

Tupla x 4 






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti