Panda's Sport and Betting site!

Panda's Sport and Betting site!
Mukana vedonlyönnissä jo vuodesta 1993.

keskiviikko 16. elokuuta 2017

Mestarien liiga : Karsinta

VEDONLYÖNTI

Eilinen päivä jäi niukasti plussalle kun toinen kohteista osui. Haen pientä nousua Mestarien liigan karsinnasta. Vinkki on poimittu Urheilulehden sivulta.

Illan futiskohde:

6278: 1 Istanbul BFK – Sevilla 3,10
Mestarien liiga 
 Basaksehir pudotti viime kierroksella vahvan Club Bruggen yhteismaalein 5-3. Joukkueen puolustuspää on aivan ehdoton vahvuus, ja kotietu on myös upouudella stadionilla normaalia vähän suurempi. Europeleissä kokematon porukka syttyy tähän yleisön tavoin. Turkin liiga alkoi viime perjantaina 1-0 kotivoitolla Bursasporista. Istanbulilaiset ovat todella hyviä kontraamaan ja pelaavat keskikentällä varsin fyysisesti, eikä taklauksia kaihdeta. Pieniä loukkaantumismurheita isännillä on, kun puolustuksen kokeneesta päästä Chedjou sekä Korkmaz ovat sivussa, myös hyökkäyksestä Batdal on lasaretissa.

Sevilla ei ole vielä kilpailullisia otteluita pelannut, niinpä pelituntuman kanssa voi olla pieniä haasteita. Joukkue menetti Sampaolin, mutta uusi koutsi saatiin Celtasta. Berizzo on myös hyökkäävämmän jalkapallon ystävä, joten sillä saralla suurta eroa aiempaan ei ole. Sevillan yksi ongelmista on viime kausina ollut koti- ja vieraspelaamisen kontrasti. Joukkue on ollut reissussa selkeästi passiivisempi ja varovaisempi. Kesän aikana espanjalaiset ovat vahvistuneet siirtojen myötä, mutta joukkue saa olla hereillä isäntien vastahyökkäysten kanssa.

Ottelusta saattaa tulla pientä kyttäilyä ainakin ensi alkuun, mutta eiköhän Basaksehir luovuta hallintaa suosiolla vierasjoukkueelle. Ottelussa on saumat viihdyttävyyteen, sillä pidempien hyökkäysten jälkeen kontrissa tempo nousee korkealle ja odotan, että laadukkaita maalipaikkoja nähdään molemmissa päissä. Maaliodotusarvo nousee kahden ja puolen maalin nurkille. Kokemus ja tasoero tekevät Sevillasta ottelun suosikin, mutta kertoimien puolesta houkuttelee isäntien 3,10 voittokerroin minipanoksen vetoihin.
******************
Tein kohteesta yhden singlen. Panosta sille meni 20 euroa.

Keskiviikko 16.8.2017 - PITKÄVETO

Single





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti