Panda's Sport and Betting site!

Panda's Sport and Betting site!
Mukana vedonlyönnissä jo vuodesta 1993.

tiistai 15. elokuuta 2017

CHAMPIONSHIP

VEDONLYÖNTI

Eilinen Veikkausliigan sommitelma toi reilun 143 euron nettovoiton Pandalaaksoon. Tämän kunniaksi korkkaan Britteinsaarten futiksen pitkävedossa. Haen menestystä Mestaruussarjasta Urheilulehden vinkkien saattelemana.

Illan futiskohteet:

6252: 2 Leeds U – Fulham 2,95
Championship 
Leeds oli viime kaudella lähellä nousukarsintoja, ja samaan on edellytykset tälläkin sesongilla. Kauden alku on ollut ihan lupaava, ja materiaalista löytyy viime kautta enemmän leveyttä ennen kaikkea hyökkäyssuuntaan.

Fulham selviytyi puolestaan viime kaudella nousukarsintoihin ja on tällä kaudella yksi suurimmista nousijasuosikeista. Tulosten valossa alku on ollut kuitenkin nihkeä. Lauantain Reading-tasapelissä on kuitenkin huomioitava se, että Mökkiläiset pelasi käytännössä koko ottelun alivoimalla. Toppari Tomas Kalas ajettiin suoralla punaisella ulos kentältä jo ensimmäisellä minuutilla. Kalas puuttuu siis tästä pelistä pelikiellon takia, mutta lauantaina pelin huilannut keskikentän avainpelaaja Tom Cairney saattaa palata kehiin.

Lähtökohdat ovat pelissä varsin tasaiset. Maaliodotusarvo on puolestaan runsasmaaliseen kallellaan ennen kaikkea Fulhamin viihdyttävän pelityylin ja haavoittuvan puolustuksen takia. Kalasin poissaolo heikentää entisestään vieraiden puolustuslinjaa, ja Leedsiltä löytyy toisaalta hyökkäysvoimaa avoimen pelin lisäksi myös erikoistilanteista.

Mökkiläisten karvan vajaa kolmen kerroin on iltajännäriksi sopiva minipanoksen iltapuhde. 

6254: 2 Millwall – Ipswich T 3,30
Championship 
Tästä pelistä voi povata perinteistä vanhan ajan brittifutista pitkine palloineen ja kovine kaksinkamppailuineen. Nousija Millwall on aloittanut kauden pelillisesti hyvin, ja pisteitä voisi olla plakkarissa enemmänkin kuin yksi. Ipswich on puolestaan kerännyt kahdesta pelistä täydet kuusi pistettä, muttei ole pelillisesti vakuuttanut. Traktoripoikien tehokkuus ja onni puolustuspäässä eivät voi jatkua samanlaisina kovin pitkään.

Ipswich on perustasoltaan joukkueista hieman vahvempi, mutta kotietu tekee Millwallista pelin niukan suosikin. Maaliodotusarvo ei tämän tyylisessä pelissä ole kovin suuri, sillä hienouksia hyökkäyspäässä ei tulla näkemään.

Ipswichin päälle kolmen olevaa voittokerrointa voi ostaa "tekemiset vähissä illalla" -statuksella.
**********************
Näistä asetelmista tein tuplan ja kaksi singleä. Panosta laitoin tusina egee per rivi eli yhteensä 36 euroa.
   
Maanantai 15.8.2017 - PITKÄVETO

Tupla & Single x 2


  



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti