Panda's Sport and Betting site!

Panda's Sport and Betting site!
Mukana vedonlyönnissä jo vuodesta 1993.

torstai 27. heinäkuuta 2017

Superpesis

VEDONLYÖNTI

Palaan jälleen pesäpallon pariin. Haen menestystä taas Urheilulehden vinkkiä muunnellen.

Illan pesiskohde

9252: X Hyvinkää – Kempele 2,90
9252: 2 Hyvinkää – Kempele 7,80
Superpesis. 
Hyvinkää on äitynyt mainioon kesävireeseen ja Juha Puhtimäen unelmapelin kautta kaadettiin Kouvola upeasti vieraissa tiistaina. Tahkolla on vielä saumansa saavuttaa jopa paikka ylemmässä jatkosarjassa, mikä takaisi runkosarjan seitsemännen sijan ja varman pudotuspelipaikan. Hyvinkää tarvitsee tästä pelistä puhtaan kolmen pisteen voiton ja apuja Oulun Lipolta. Kokoonpanotilanne on vahva.

Kempele väläytteli paikallispelissä Raahea vastaan toisella jaksolla, mutta hävisi kuitenkin masentavasti koko ottelun. Kirillä on vahvaa ailahtelua havaittavissa otteissaan jopa pelin sisällä. Epäonnistumisia joukkue ei tunnu henkisesti kestävän mahdottoman hyvin. Rosteri on melko hyvissä kuosissa.

Hyvinkää on kotiedun ansiosta pelin suosikki ja mahdollisesti myös intohimotaso on isännillä korkeammalla. Juoksumäärä on avaralla kentällä normaalia vähän suurempi, etenkin kun huomioidaan Kempeleen räpyläpelaamisen ongelmat. Hyvinkää on yliarvostettu viime kierrosten tulosten perusteella kertoimissa ja Kempeleen kertoimet ovat pelattavissa. Ostetaan tällä kertaa suoraa voittoa suurella kertoimella, kun siinä etu on selvästi isompi mitä lopullisessa voittajassa. VarmistuksekSi heitän vielä kehiin tasapelin.

*********************
Tästä vaikeasta hausta  tein kaksi singleä. Panosta laitoin 20 euroa.


Torstai 27.7.2017 - PITKÄVETO

Single x2




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti