Panda's Sport and Betting site!

Panda's Sport and Betting site!
Mukana vedonlyönnissä jo vuodesta 1993.

tiistai 11. heinäkuuta 2017

Superpesis

VEDONLYÖNTI

Viimeksi skippasin Urheilusanomien pesäpallovinkit ja jäin ilman tulleita osumia sekä voittoja. Nyt en tee samaa virhettä vaan laitan rahaa kiinni pesikseen muunnellen Urheilulehden neuvoja. En kirjoittanut lehden nimeä väärin - Urheilusanomat ja Urheilulehti yhdistyivät, ja viime viikolla lehti ilmestyi Urheilulehti nimisenä.

Illan pesiskohteet:

5451: X Imatra – Kitee 2,40
Superpesis. 
Tulinen paikallispeli päävastustajien kesken tarjoaa takuulla huikeaa viihdettä yleisölle. Tärkeistä pisteistä tullaan taistelemaan vahvalla kiimalla ja huomioidaan lisäksi molempien joukkueiden olevan pelillisesti huikeassa tikissä. Imatra onnistui kaatamaan Kankaanpään sunnuntaina vieraissa ansaitusti ja Kitee puolestaan näytti kykyjään kaatamalla kärkijoukkue Joensuun. Imatralla ei suurempia kokoonpanohuolia ole, mutta Kiteen avainpelaaja Ville Postin pelaaminen on epävarmaa.

Marginaalit ovat melko pienet, mutta Imatra on kotikannatusedun turvin tässä pieni suosikki. IPV on tottunut pelaamaan räväkkää peliä kotonaan, mikä puoltaisi runsasjuoksuisuutta. Toisaalta Kitee on kuitenkin nihkeämpi joukkue ja sen menestys perustuu räpyläpelaamiseen. Ykköstä voisi kokeilla, mutta itse valitsen tähän ristin.

5453: X Joensuu – Kankaanpää 7,40
5453: 2 Joensuu – Kankaanpää 34,00
Superpesis. 
Joensuu koki yllätystappion piristyneelle Kiteelle sunnuntaina, joten kasvojen pesuun luulisi olevan haluja. Peliesitys on JoMan osalta ehkäpä kauden huonoin eikä henkeä saatu päälle missään vaiheessa. Huomioidaan kuitenkin, että ennen tuota tappiota homma on toiminut kyllä mallikkaasti. Avainpelaaja Tuomas Jussila on ollut viime ajat sivussa ja hän saattaa yhä puuttua rosterista.

Kankaanpää oli vaisu kotonaan Imatraa vastaan ja hävisi pirteille vieraille pelin ansaitusti. Kokonaiskuva KaMalla on vahvasti negatiiviseen suuntaan tällä hetkellä, vaikka Kitee taannoin voitettiinkin. Ongelmia on kotiuttamisen saralla ja lukkaripelaamisessa. Miehetkään eivät täysin terveinä ole viime aikoina olleet, mutta todennäköisesti KaMa saa ihan vahvan kokoonpanon jalkeille.

Joensuu on pelissä suursuosikin asemassa luokkaedun ja kotiedun ansiosta. KaMa voi pystyä pienimarginaaliseen taistoon, mutta sisäpeliin on saatava särmää, mikäli pisteitä meinataan mukaan kairata. Juoksumäärässä on tasoeron ja hyvän kelin ansiosta pientä repeämispotentiaalia. Kertoimissa on Kankaanpään huonouteen ylireagoitu, joten pelit isketään vierasyllätyksiin jaksotasapelistä alkaen.

5457: X Oulu – Raahe 2,40
Superpesis. 
 Huipputärkeä päävastustajien paikallisderby on kyseessä, joten tulista viihdettä Raksilassa tullaan näkemään. Oulu onnistui perjantaina Hyvinkäällä nappaamaan mentaalisesti huipputärkeän voiton ja sunnuntainenkin esitys Seinäjokea vastaan oli aiempiin suorituksiin verraten hyvä, vaikka tukkaan tulikin. Kokoonpanotilanne ei edelleenkään ole täydellinen, mutta samanlaista rosteria saataneen kehiin, kuin viime peleissä.

Raahella on alla huikea ryöstövoitto Sotkamosta, mikä on takuulla nostanut keltamustien itseluottamuksen taivaisiin. Tärkeää olisi kuitenkin pystyä välttämään mentaalinen leijuminen tuon onnistumisen jälkeen. Kokoonpanotilanne PattUlla on varsin vahva, joskaan ei täysin ideaali.

Molemmilla joukkueilla räpyläpelaaminen on lähtökohtaisesti epävarmaa, joten juoksujuhlat eivät derbyssä yllättäisi. Oululle myönnetään kotikenttäedun ansiosta suosikin asema. Vetoihin riittää tasuri.

5459: 2 Seinäjoki – Kempele 6,80
5460: X Seinäjoki – Kempele 4,20
5460: 2 Seinäjoki – Kempele 18,50
Superpesis. 
 Seinäjoki voitti loppuviikolla alemman kastin Oulun ja Alajärven melko kivuttomin esityksin ja vireystila on melko vahva. Jukka-Pekka Vainionpään lyöntikunto on ihailtava, minkä takia tuhoja tehdään sisällä loistavasti. Räpyläpelaaminen ei ole sementtisen varmaa, mutta riittävän hyvää kuitenkin. Rosterissa on ollut pieniä puutoksia.

Kempele on pystynyt etenkin kotipeleissään olemaan viime aikoina vahva, mutta vieraissa itsetunto-ongelmista kärsitään edelleen ja räpylävirheet sävyttävät otteita. Mitään suurempaa hätää ei KeKillä kuitenkaan ole. Muhoksessa alkukauden pelannut Joonas Kauppinen on edelleen jatkanut Kirin lautasen äärellä, kun Jani Lassila ei ole toistaiseksi jokerikuntoa paremmassa terveystilanteessa.

Seinäjoki on joukkueista parempi ja kotonaan iso suosikki. Kempele tunnetaan vierasarkana joukkueena, minkä takia kotiedusta muodostuu normaalia suurempi. Juoksumäärässä on vahvasti repeämispotentiaalia, kun kelikin on kunnossa. Kertoimet ajattavat pelaamaan ohuesti Kempeleen lopullista voittoa. Ei Seinäjoki mikään satavarma suorittaja ole, joten hyvänä päivänään Kirillä on saumoja venyä. Näpäytetään vieraisiin siis kiinni etsien lopullista voittajaa. Lisäksi laitetaan varsinaisen peliajan tasuri ja vierasvoitto.

*********************
Näistä osittain vaikeasti osuvista merkeistä tein kvartetin, neljä triplaa, seitsemän tuplaa sekä kolme singleä. Rahaa nämä rivit ahnehtivat kokonaiset 71 euroa.


Tiistai 11.7.2017 - PITKÄVETO

Kvartetti & Triplat 1-4 & Tuplat 1-6 

Tupla 7 & Singlet 1-2

Single-3



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti