Panda's Sport and Betting site!

Panda's Sport and Betting site!
Mukana vedonlyönnissä jo vuodesta 1993.

keskiviikko 5. huhtikuuta 2017

Valioliiga & SM-liiga - Välierät

VEDONLYÖNTI


Urheilusanomat vinkkasi Middlesbroughia. Liitin Valioliigan kohteeseen arvaukseni päivän SM-jääkiekon välieräkohteen lopputuloksesta varsinaiselle peliajalle.

Keskiviikon vetokohteet:


195: X KalPa – JYP 3,65 
SM-liiga
Toisen välierän avaus pelataan Kuopiossa. Ottelu on mielestäni aika ympäripyöreä. Kuopiolaisilla on ollut viikon huili - onko se vienyt terää vai ollut hyödyksi? Pienimaalisuutta odotan, joten jatkoerä on aika mahdollinen. Merkiksi laitan hyvillä mielillä ristin. 

1913: 2 Hull – Middlesbrough 3,70 
Valioliiga 
Ottelun ennakkoasetelma on todella kutkuttava. Molemmat ovat putoamisviivan huonommalla puolella. Hullilla on eroa säilymiseen yksi piste ja Middlesbroughilla jo viisi pistettä. Pistetarve on siis joukkueilla hyvin suuri. Boro nyt on jo käytännössä pakkovoiton edessä.

Borolla on jättimäisiä ongelmia hyökkäyspään tekemisen kanssa. Laatupaikkoja ja etenkään maaleja ei tahdota saada tehtyä millään. Puolustus on pitänyt hyvin, mutta nyt on takalinjoilla valitettavia poissaoloja. Sivussa kun ovat mitä todennäköisimmin Callum Chambers, George Friend ja Fabio. Tilapäismanageri Steve Agnew joutunee muokkaamaan linjat hieman uuteen muottiin. Hullilla on jo totutusti nippu pelureita sivussa. Keskikentän pohjalta on vielä Tom Huddlestone pelikiellossa. Poissaolojen suhteen puntit menevät suunnilleen tasan.

Eli itse matsissa Boro joutuu hakemaan riskilläkin maaleja ja sitä kautta voittoa. Mahdollisessa johtoasemassa Boro kyllä laittaa varmasti liinat täysin tukkoon. Tappioasemassa taas riskitasoa tullaan nostamaan varmasti rajullakin otteella. Tietty voihan se olla, että joukkueesta ei vain löydy tulivoimaa ja maalit jäävät jälleen kerran kovasta yrityksestä huolimatta tekemättä.

Heikkojen keskinäisessä valtavan panoksen matsissa ei selkeitä suosikkeja tunnisteta. Hull saa vain niukan suosikkiaseman. Maalimäärän suhteen käännytään pieniin päin. Vetoihin maistuvat oikein hyvin Boron venymiset, vaikka sitten ihan vaan suora voitto. Veikkauksella riittää vetoihin tuo suoran voiton 3,70 kerroin.

************************
Heitin kauppamatkalla paikalliselle R:lle tuplan ja singlen. Panosta laitoin 30 euroa.

Keskiviikko 5.4.2017 - PITKÄVETO

Tupla

Single





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti