Panda's Sport and Betting site!

Panda's Sport and Betting site!
Mukana vedonlyönnissä jo vuodesta 1993.

sunnuntai 16. huhtikuuta 2017

La Liga


 VEDONLYÖNTI

Haen jääkiekkotasurien vastapainoksi nousua jalkapallosta Urheilusanomien vinkin kera. Matkaan laitoin singlen 25 eurolla.

Sunnuntain iltakohde:

2583: 1 Granada – Celta 2,65
La Liga
 Granada sortui Valenciaa vastaan yliyrittämiseen, mikä ajoi puolustuspelaamisen täysin kuralle. Ero säilymiseen on yhä seitsemän pistettä, mikä tarkoittaa pakkovoittotilannetta tämäntyyppisiin matseihin, joissa pinnoja on raavittava. Granadalle tilanne on sikäli haastava, kun pallolliseen peliin ei kovin hyvin pystytä. Kokonaiskuva andalusialaisilla on ollut pelillisesti oikein kehno, epävakaata tekemistä on nähty. Seurajohto painoikin viimeistä paniikkinappulaansa ja päävalmentajaa vaihdettiin. Puikoissa on loppukauden puolustajalegenda Tony Adams. Positiivisin asia on kokoonpanotilanne, ideaalilla rosterilla edetään.

Celta on osoittanut viime kierroksilla sen, että La Liga ei kiinnosta. Tämä johtuu Euroopan liigan tärkeistä pudotuspeleistä, joiden väliin tämä ottelu asettuu. Ihme olisi, mikäli nyt nähtäisiin yhtäkkiä timanttisella asenteella viheriöllä kirmaavia galicialaisia. Eibarillehan hävittiin juurikin tuon haluttomuuden takia viikonloppuna. Kokoonpanoa kierrätettiin suuresti viime pelissä ja samaa odotetaan nytkin. Suurimmat tähdet halutaan säilyttää Euroopan liigan peliin terveinä. Hyökkääjä Giuseppe Rossi on varmuudella loukkaantuneena sivussa. Marcelo Diaz ja John Guidetti ovat kärsineet pikkukolhuista.

Vaikka Celta selvästi laadukkaampi onkin, ei tässä millään vieraita suosikiksi voida arvioida. Vaikka Granadan pelaaminen on täysin kuralla, sydäntä isännillä on takuuvarmasti enemmän. Maalimäärää asetellaan normaalille tasolle. Vedoissa kyseessä on herkullinen kohde. Granadan voitto ja pienimaalisuus kiinnostavat.

Sunnuntai 16.4.2017 - PITKÄVETO
Single






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti