Panda's Sport and Betting site!

Panda's Sport and Betting site!
Mukana vedonlyönnissä jo vuodesta 1993.

lauantai 17. syyskuuta 2016

Mestaruussarja

VEDONLYÖNTI

UPDATE

Aiemmin matkaan lähetettyjen rivien jatkoksi lähtee Urheilusanomien vinkkaama single 30 eurolla.

Mestaruussarjan kohde

5094: 2 Cardiff – Leeds 3,55
Championship
Cardiff alkaa olla pikkuhiljaa kriisissä huonojen tulosten takia. Viime kaudella nousukarsintapaikasta taistellut joukkue on romahtanut putoamisviivan alle, ja paikallismedian ja osan faneista syyttävät sormet osoittavat tiistain surkean Preston-pelin jälkeen päävalmentaja Paul Trollopeen. Hänen Walesin maajoukkueesta tuoma kolmen topparin taktiikka ei ole tuonut tulosta, ja näyttää siltä, ettei Cardiffin materiaali istu ryhmitykseen niin hyvin kuin Walesin maajoukkue supertähtien Gareth Balen ja Aaron Ramseyn ansiosta. Cardiffista puuttuu samanlaista vastaiskunopeutta, joten jäljelle on jäänyt puolustusvoittoinen ryhmitys ja hidas hyökkäyspeli. Tästä pelistä pitää saada tulosta, ja nähtäväksi jää, vaihtaako Trollope taktiikkaa paineiden alla.

Leedskään ei ole alkukaudesta vakuuttanut, mutta kesällä uudistuneesta joukkueesta löytyy potentiaalia parempaan. Itseluottamusta saatiin kohennettua tiistaina, kun sarjajumbo Blackburnin kustannuksella tuli kauden ensimmäinen kotivoitto 2–1-lukemin, vielä viime minuuttien erikoistilannemaalilla. Voitto nosti Unitedin pois putoamisviivan alta, ja sen ansiosta tähän peliin voidaan lähteä hieman vapautuneemmin. Blackburn-pelissä loukkaantuneen kapteeni Liam Bridcuttin pelikunto on arvoitus, muuten kokoonpanotilanne on hyvä.

Perustasoltaan joukkueiden välinen tasoero on pieni, joten kotietu tekee Cardiffista pelin niukan suosikin. Sen verran häilyvä on Cardiffin tila tällä hetkellä, että Veikkauksen Leedsille tarjoilemaa ihan kilpailukykyistä 3,55 voittokerrointa voi kokeilla.
 
Lauantai 17.9.2016 - PITKÄVETO

Single




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti