Panda's Sport and Betting site!

Panda's Sport and Betting site!
Mukana vedonlyönnissä jo vuodesta 1993.

keskiviikko 14. syyskuuta 2016

Mestarien liiga

VEDONLYÖNTI

Heitetään keskiviikoksi jännitystä kolmen Mestarien liigan otttelun verran. Vihjerivit saavat kyytipojaksi Urheilusanomien perustelut.


Keskiviikon futis-kohteet

2059: 1 Real Madrid – Sporting Lissabon (+2) 2,30
Mestarien liiga
 Los Blancos on voittanut kaikki kolme sarjapeliään, viimeksi sarjanousija Osasuna sai 5-2 neniin. Cristiano Ronaldon paluu tositoimiin on luonnollisesti iso plussa. Joukkueharmonia on kuosissa ja pelillisestikin ollaan iskussa heti kauden alussa. Kovan tulivoiman joukkue takoo usein kotikentällään selviä voittoja, eikä vastustajalle juuri armopaloja jaella. Nilkkansa nyrjäyttänyt Isco saattaa palata kokoonpanoon. Ykkösmaalivahti Keylor Navas on puolestaan jo toipunut akillesvammastaan ja saattaa nousta jo avaukseen.

Sporting osaa olla todella viihdyttävä joukkue, mutta on Mestareiden liigan vieraspeleissä defensiivisempi. Joukkue on käynyt tälle kaudelle läpi melko paljon muutoksia, eikä sen peli voi tästä syystä olla vielä aivan valmista näillä ensimmäisillä kierroksilla. Tai näin ainakin moni kriitikko ja asiantuntija ovat ilmaisseet. Jorge Jesusin joukkue on näyttänyt arvioille härän peppua. Kotimaassa neljästä pelistä on taskussa yhtä monta voittoa, eikä omiin ole mennyt kuin yksi pallo. Jesusin alaisuudessa puolustuspelaaminen on keskiössä ja varsinkin altavastaajana keskitytään kontriin. Oleellisia poissaoloja ei ole.

Real Madrid vie ottelua, kuten on helppo arvata. Sporting saattaa käväistä kontrasta maalin tekemässä, mutta pisteille venyminen olisi kyllä megaluokan yllätys. Maaliodotusarvo tässä kohtaamisessa on poikkeuksellisen korkealla, ja kotijoukkue todella suuri suosikki. Rui Patriciolla on edessään hikinen ilta Sportingin maalilla.

Vetoihin maistuvat oikein makoisasti Real Madridin voitot, vaikka sitten reilummallakin marginaalilla, ja maalimääräkohteiden ”yli”-vaihtoehdot.

8046: 1 Club Brugge – Leicester 3,00
Mestarien liiga
Bruggen kausi on alkanut kotimaassa nihkeästi. Perjantaina tuli taas turpaan alemman kastin joukkueelta. Viidestä viime pelistä on hävitty kolme. Toki kotona joukkue pelaa paremmalla tasolla, mutta isommassa kuvassa varsinkin hyökkäyspää on ollut tuhnu. Maali per peli on tämän tason joukkueelle vaisua suorittamista. Pelillisesti joukkue ei ole juurikaan muuttunut siitä, kun se kohtasi HJK:n Euroopan liigan lohkovaiheessa. 4-2-3-1 -formaatiossa pelaava Brugge pyrkii vahvaan pallonhallintaan ja etenee pallo maassa lyhytsyötöillä. Avauksesta oikea laituri Refaelov on loukkaantuneena sivussa.

Leicesterin kaudesta osattiin odottaa heikompaa, mutta kyllähän kausi on alkanut odotettua vaisummin. Viikonlopun 1-4 turpasauna Liverpoolilta oli tyly, mutta myös täysin ansaittu. Ranierin resepti on tuttu – linjat lasketaan pallottomana alle puolen kentän, puolustus pyritään pitää tiiviinä ja vastaan isketään Mahrezin ja Vardyn johtamana kuin viitasudet. Aloite annetaan kaverille. Ranieri on taktisesti hyvä ja osaa kaivaa esiin vastustajien heikkoudet. Kettujen yksi heikko kohta on N’Golo Kanten lähtö. Rikkovan terrierin lähtö on keskikentällä lovi. Nilkkavaivaisen keskikentän pohjapelaaja Mendyn pelaaminen on epävarmaa, kuten vaihtohyökkääjä Schluppin.

Pelin kuvan pitäisi sataa Leicesterin laariin, sillä Brugge haluaa pitää palloa, mikä sopii Ranierin porukalle erinomaisen hyvin. Hyökkäyksen tehojen kanssa Leicesterin ei paljoa tarvitse petrata, mutta alakertaan kaivataan tiiviyttä lisää. Bruggelle ottelu on iso jatkohaaveiden kannalta, joten riskit pidetään alhaalla. Maalimäärältä nojataan melko selvästi vähämaalisempaan suuntaan. Pienin varauksin on myös suhtauduttava markkinan luomaan ennakkoasetelmaan, että Leicester olisi vieraissakin pieni suosikki. Ei historian ensimmäinen UCL-peli mikään pala kakkua ole. Nostetaankin Brugge marginaaliseen suosikkiasemaan. Kerrointarjonnan puolesta maistuvat Bruggen menestykset vetoihin.

8053: 2 Tottenham – Monaco 4,80 
Mestarien liiga
Alkukaudesta pelillisesti vielä vähän hapuillut Tottenham nosti tasoaan selvästi lauantaina, kun Stoke kaatui vieraissa peräti 4-0. Spurs pelaa nämä UCL-pelit Wembleyllä, mikä vähentää kotietua, mutta vain aavistuksen. Kenttähän on pyhätössä hieman isompi kuin White Hart Lanella. Lontoolaiset pyrkivät hallitsemaan palloa, niinpä vastustajan linjojen murtaminen on avainasemassa. Tässä mielessä Kane sekä Alli ovat isossa roolissa, mutta myös tehtävässään vaarallisia. Spurs prässää korkealta. Vasen laitapakki Danny Rose on ainoa poissaolija.

Monaco johtaa Ligue ykköstä tappiottomana vain yksi tasapeli rasitteenaan. Joukkue on kaatanut muun muassa itsensä PSG:n. Kaiken kaikkiaan joukkue on ollut odotettua paljon parempi ja peli valmiimpaa, sillä lähes puolesta avauskokoonpanosta vaihtui tälle kaudelle. Monaco on erittäin hyvä vierasjoukkue, sillä se puolustaa kurinalaisesti ja organisoidusti, mutta samaan aikaan lähtee terävästi vastaan sauman saatuaan. Ykkösveskari Subasic sekä oikea laitapakki Mendy ovat kärsineet reisivaivoista. Kaksikon pelaaminen on epävarmaa.

Ottelu etenee Tottenhamin hallinnassa, sillä vieraat antavat pallon suosiolla isännille. Spurs saa olla todella tarkkana vieraiden kontrien kanssa. Monaco ei lähtökohtaisesti ole järin runsasmaalinen joukkue, mutta tässä ottelussa on kyllä saumat useampaan rysään, molempaan päätyyn. Isännät ovat haavoittuvaisia puolustussuuntaan, mutta hyökkäyspotentiaali on kova. Näin ollen maalimäärävedoissa yli-vaihtoehto kiinnostaa. Samaan aikaan Monacon venyminen pisteille ei olisi mikään jättiyllätys.

******************************************
Kolmesta kohteesta rykäsin trion ja kolme tuplaa. Panosta meni 40 euroa.



Keskiviikkoi 14.9.2016 - PITKÄVETO


Trio & Tupla x3




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti