Panda's Sport and Betting site!

Panda's Sport and Betting site!
Mukana vedonlyönnissä jo vuodesta 1993.

perjantai 25. syyskuuta 2015

Kakkonen & Championship & Valioliiga

VEDONLYÖNTI
 
Ässät pelasti eilen aivan täydelliseltä katastrofilta. Nyt kokeilen nousua Urheilusanomien vinkeillä. Kohteiden merkkejä en muutellut, mutta rivien sommittelu on omaa käsialaa.
 
Perjantain vetokohteet

321: 1 JBK - GBK 2,60
Kakkonen Pohjoinen
JBK:n kolmen ottelun voittoputki katkesi viimeksi AC Kajaanin vieraana 0-3 lukemin, mutta viime peleissään jeppisläiset ovat kuitenkin esiintyneet varsin hyvin. Taistelu sarjapaikan puolesta käy todella kuumana ja sauma on hyvä, sillä Kerho-07 on tasapisteissä yläpuolella ja myös Santa Claus voidaan vielä ohittaa. JBK on kerännyt pääosan pisteistään kotikentältä muutenkin. Kokoonpanossa nähdään hyvin todennäköisesti Larsson ja Paintsil Jaron ringistä, miksei myös Öhbergiä maalilla, mikä vahvistaa isäntiä selkeästi.

GBK on myös ollut syyskaudella hyvässä iskussa alisuoritetun kesän jälkeen. Neljän ottelun voittoputki on käytännössä varmistanut kokkolalaisten sarjapaikan, joten arki-illan vieraspeliin motivaation kerääminen voi olla nihkeämpää, kun varsinaista panosta ei enää ole. Viime otteluissa GBK on saanut hyökkäyspäässä tehoja irti oikein urakalla, lisäksi terveystilanne on ollut hyvä. Materiaaliltaan joukkue on reilua luokkaa isäntiä vahvempi.

Tällaisissa ennakkoasetelmissa ei kovin pahalta tunnu pelata motivoituneemman ja sarjapaikastaan pelaavan joukkueen puolesta. JBK on kotonaan pyöritellyt selviäkin voittonumeroita (viimeksi Santa 5-1), ja varsinkin vähän vahvistuneella nipulla sen pitäisi pystyä jopa kontrolloimaan ottelua. JBK:n säilyminen Kakkosessa kuuluu myös Jaron intresseihin. Toki tasainen paikallishenkinen ottelu on luvassa, mutta kyllä isäntien pitää olla marginaalisessa suosikkiasemassa. Kotivoiton 2,65 kerroin kelpaa peleihin.

378: 2 Fulham – QPR, yli 2,5 maalia 1,73
Championship
Keskikastin Fulham on onnistunut kauden jokaisessa sarjapelissään maalinteossa, mutta samalla myös omissa on kolissut joka kerta. Viime kierroksella takkiin tuli Sheffield W:n vieraana 2–3, vaikka maalintekoyritysten lukumäärässä mitattuna (8–10) ottelu oli Fulhamin kauden tylsin. Maalivahtipeli herättää kysymysmerkkejä, sillä ykkösvahti Marcus Bettinelli on vielä pitkään sivussa elokuun lopun loukkaantumisensa jäljiltä.

QPR on pitänyt sentään kerran tällä kaudella nollan, mutta lukumääräisesti omissa on kolissut Fulhamiakin enemmän. Toisaalta hyökkäyspäästä löytyy tälle tasolle mukavasti laatua paikkaamaan vuotavan puolustuksen. Ykköskärki Charlie Austin on selvä suosikki sarjan maalikuninkaaksi, ellei vaihda tammikuun siirtoikkunassa maisemaa. Lisää laatua Ärrien peliin on luvassa, kun toinen supertähti Leroy Fer tekee paluun kokoonpanoon polvivammansa jäljiltä. Fer pelasi maanantaina reserveissä tunnin, ja saattaa olla Fulhamia vastaan jo vaihtopenkillä. 

Ottelu on kuuma Länsi-Lontoon derby, mikä takaa molemmille huippulatauksen. Samalla kotiedun merkitys on normaalia pienempi. Fulhamilla on pientä ylimääräistä rasitusta tiistain liigacupin Stoke-ottelun myötä, mutta toisaalta pikkuvaivoista kärsineet keskikentän avainpelaajat Jamie O’Hara ja Tom Cairney huilasivat sen ottelun. Pitkäaikaispotilaista Scott Parker saattaa olla mukana kokoonpanossa, mutta avaukseen hänellä ei pitäisi olla vielä mitään asiaa. Tasaiselta ja kuumalta haiskahtavassa pelissä maaliodotusarvo on keskimääräistä Championship-ottelua suurempi. Pikkupanoksen vetoihin kelpaa maalimääräkohteen ”yli 2,5 maalia”.

107: 1 Stoke – Bournemouth 2,25
Valioliiga
Stoken voittotili on hieman yllättäen vielä avaamatta. Pelillisesti ei ole täysin vakuutettu, pakan pitäisi kyllä riittää nähtyä parempaan. Homma ei tahdo tällä hetkellä pysyä kasassa täyttä 90 minuuttia. Voisiko olla, että nappiin mennyt viime kausi on aiheuttanut liian suuria odotuksia ja se on näkynyt kentällä. Stoken voi odottaa parantavan kauden mittaan. Kokoonpanopuolella on hyvä uutinen, että tärkeän hyökkääjään Mame Biram Dioufin pitäisi olla taas pelikunnossa. Koko alkukauden missannut avainpuolustaja kapteeni Ryan Shawcross sen sijaan jatkaa sairastuvalla.

Bournemouth koki kovia kun tähtihankinnat Max Gradel ja Tyrone Mings loukkaantuivat heti kättelyssä. Avainpelaajat ovat sivussa pitkään. Sairastupaa miehittää myös edelleen Harry Arter. Tähtipelaajien poissaoloista huolimatta Cherries niputti viikonloppuna heikon Sunderlandin 2-0 maalein. Ottelu oli taputeltu kymmenessä minuutissa – Cherries teki heti alkuun nuo kaksi maalia. Voitosta huolimatta en laske Bournemouthille aivan täyttä iskukykyä.

Molemmat olivat viikolla tulessa Liigacupissa, joten ottelurasituksen suhteen puntit menevät tasan. Stoke menetti viime liigamatsissaan Leicesterin isäntänä 2-0 johtonsa. Manageri Mark Hughes on antanut pelaajien varmasti kuulla kunniansa ja nyt avausvoittoa jahdataan takuulla hyvin nälkäisinä. Perustasoltaan arvostan Stoken pikkuisen paremmaksi kuin Bournemouthin, mutta rokotetaan tuosta heikosta vireestä/itseluottamuksen puutteesta. Summa on: Stoke kotiedun verran suosikin asemassa. Kerrointarjonnan puolesta on Stoken voitto upea vetoidea. Stoke ottanee matsissa ohjakset käsiinsä ja jos vain pakka kestää kasassa läpi ottelun, niin kotivoitto on lähellä. Kotivoiton kerroin 2,25 kelpaa pikkupanoksen vetoihin.

****************************
Kolmesta kohteesta tein trion ja tuplajärjestelmän sekä yhden tuplan. Panosta näihin  meni yhteensä 51 euroa.

Perjantai 25.9.2015 - PITKÄVEDOT

Trio
 
TuplaJ.(3)

Tupla
 
 
 
 
 

2 kommenttia:

  1. Miten se Ässät pelasti eli mikä osui. Tuossa eilisessä ei ole rivejä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sorry,,,en kerinnyt eilen laittaa rivejä, kun läksin itsekin KalPan peliä katsomaan Kuopioon...Kerkiän varmaan päivittää tuon tekstin vasta lauantaina töitten jälkeen. ...Ässät osui singlenä ja toi 71 euroa , mutta silti jäin tappiolle kun Oulu hävisi ja Tappara voitti vasta jatkoajalla...

      Poista