Panda's Sport and Betting site!

Panda's Sport and Betting site!
Mukana vedonlyönnissä jo vuodesta 1993.

keskiviikko 9. syyskuuta 2015

Koripallon EM-kisat 2015

VEDONLYÖNTI
 
Ruotsin historiallinen kotitappio futiksessa vei bambut pöydästä. Itävalta murskasi kotijoukkueen 4-1, ja samalla varmisti pääsyn EM-kisoihin.  Viimeksi ruotsalaiset ovat ottaneet yhtä rumasti pataan kotikentällä MM-kisojen finaalissa vuonna 1958. Tuolloin Brasilia listi ruotsalaiset 5-2.
 
Kokeilen välillä pelkkää koripalloa. Perusidea on jälleen kopsattu Urheilusanomista, mutta rivit ovat omaa käsialaa.

Päivän koriskohteet - Koripallon EM-kisat

567: 2 Puola Israel 2,50
EM-koripallo

Panos matsissa on valtava. Voittaja nimittäin varmistaa pudotuspelipaikan. Mitään järkyttää tasoeroa ei maiden välillä ole. Israelin peli on ollut todella kuosissa, lukuun ottamatta viime pelin Bosnia-Herzegovinaa vastaan, kahta viimeistä neljännestä. Tuossa matsissa Israel oli jo 16 pisteen karkumatkalla, mutta suli lopussa totaalisesti ja hävisi jatkoajalla. Hermokontrolli taisi pettää pahemman kerran, voitto kun olisi vienyt pudotuspeleihin. Nyt on varmasti asiat käyty joukkueen sisällä läpi ja samaa sulamista tuskin tapahtuu.

Jos vain Israelin joukkuepuolustus ja nopeat hyökkäykset toimivat samalla tasolla kuin Susijengiä ja Bosniaa (reilut puolet ottelusta) vastaan, niin on Puola täysin kaadettavissa. Omissa arvioissa Puola saa vain niukan suosikkiaseman ja Israelin 2,50 voittokerroin on ihan pelikohde.

259: 1 Venäjä (+15,5) – Ranska 1,83
EM-koripallo
Motivaatiotilanne matsissa on selkeä: Venäjä on pakkovoiton edessä, Ranska on jo varmistanut pudotuspelipaikan. Suuremman pistemotivaation puutteesta huolimatta Ranska tahtoo varmasti kotiyleisön edessä voittaa, hyvä lohkosijoituskin kun saattaa olla arvokas.

Venäjä ei ole turnauksessa ihan vahvimmalla kokoonpanollaan ja voitoton sarake ei ole jättiyllätys. Taisteluhenki on joukkueessa ollut kuitenkin hyvä ja kaikki matsit on hävitty todella pienillä marginaaleilla. Oletuksena on, että Venäjä jatkaa taisteluaan. Pään kestäessä ei Ranskan murskavoitto ole missään nimessä selviö. Venäjää voi pelata tuolla ihan mukavalla 15,5 pisteen tasoituksella.

564: 2 Bosnia-Herzegovina Suomi 1,60
EM-koripallo

Tässäkin matsissa on panos valtava. Tappio tietäisi todennäköisesti pelien päättymistä alkulohkoon. Bosnia on lohkon heikoin nippu. Viime pelissä se toki voitti Israelin, mutta voitto pitkälti Israelin selvästä johtoasemasta tapahtuneen totaalisen jäätymisen piikkiin. Bosnia on pikkuisen jähmeä kokonaisuus ja aggressiivisen ja liikkuvan Susijengin pitäisi olla niskan päällä. Susijengille tietty lasketaan vielä plussa vahvasta kannatuspohjasta. Susijengin voittokerroin 1,60 riittää peleihin.

*******************************
Matkaan lähti trio ja kaksi tuplaa. Panosta näille kolmelle riville laitoin 30 euroa.

Keskiviikko 9.9.2015 - PITKÄVEDOT
 
Trio
 
Tupla-1
 
Tupla-2
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti