Panda's Sport and Betting site!

Panda's Sport and Betting site!
Mukana vedonlyönnissä jo vuodesta 1993.

tiistai 29. syyskuuta 2015

SM-liiga & Championship & Mestarien liiga

    
VEDONLYÖNTI


Eilen suurempi voitto kääntyi jälleen pikkukolikoiksi. Entinen kaava toistui kun voittajaksi veikkaamani WBA otti ja hävisi 2-3 johdettuaan jo 2-0 toisella puoliajalla.

Tänää kokeilen futiksen lisäksi jääkiekon tehoa. Kaksi kohteista on suoraan Urheilusanomista. Ne joissa ovat lyhyet höpinät ovat omia - pelaan siis omissa yritelmissä pienikertoimisia kotisuosikkeja.

Tiistain pelikohteet 

714 Kärpät - Ässät 1,35
728: Tappara - Pelicanst 1,34
SM-liiga
Kotoisesta SM-liigasta haen sitä, että Tappara ja TPS ottavat isännän otteet omissa kotipeleissään.

738: Arsenal - Olympiakos 1,35
766: Zenit - KAA Gent 1,34
Mestarien Liiga 
Zenit ja Arsenal antavat oppitunnin vierailijoille omissa kotitaistoissaan.

39: 1 Brentford – Birmingham 2,08
Championship
 Hurjassa loukkaantumissumassa tarpova Brentford on ollut alkukaudesta epäonninen, eikä ole niin heikko joukkue kuin sarjataulukko väittää. Viikonloppuna Bees pelasi liki puolet pelistä vajaalla Sheffield W:n isäntänä, mutta olisi ansainnut paikkojen valossa pisteitä. Juuri loukkaantumisestaan toipunut toppari James Tarkowski katseli punaista avausjaksolla ja on sen myötä pelikiellossa Birminghamia vastaan. Hyökkäyspään Akaki Gogia saattaa palata kokoonpanoon loukkaantumisensa jäljiltä, mutta Brentfordilta puuttuu silti käytännössä puolet avauskokoon pelaajista.

Maanantaiaamuna Brentford-johto uutisoi valmentaja Marinus Dijkhuizenin potkuista, joilla pyritään osaltaan kääntämään kurssi ylöspäin. Tilalle tulleen Lee Carsleyn tehtävä ei ole näillä kokoonpanohuolilla helppo, mutta valmentajanvaihdos tuo yleensä pienen hetkellisen piristyksen etenkin ensimmäiseen kotipeliin.

Birminghamin kokoonpanotilanne on erittäin hyvä, mutta ottelurasitus on huomattavasti isäntiä kovempi. Joukkue taisteli viikko sitten liigacupissa tosissaan jatkopaikasta paikallisvastustaja Aston Villan vieraana, ja se näkyi viikonloppuna sarjapelissä häntäpään Rotherhamia vastaan. Paras puhti oli poissa, ja tuloksena oli 0–2-tappio. Todennäköisesti manageri Gary Rowett kierrättää hieman kokoonpanoaan Brentfordia vastaan, mutta materiaali ei ole loputtoman syvä.

Brentford on perustasoltaan joukkueista laadukkaampi ja lähtee poissaoloistaan huolimatta peliin suosikkina. Valmentajanvaihdoksen mahdollistaman ylimääräisen buustin pohjalta kotivoitto kelpaa pikkupanoksella peleihin.

Maanantai-iltapäivänä vihjattu, ei enää kerroinpudotuksen 2,30 -> 2,25 myötä pelisuosituksen arvoinen:

757: 2 Porto - Chelsea, yli 2,5 maalia 2,30
757: Porto - Chelseaalle 2,5 maalia 1,58
Mestarien liiga
 Porto joutui tyytymään 2-2 tasuriin Kiovassa, vaikka meni johtoon noin kymmenen minuuttia ennen loppua. Esitys jätti vähän valjun kuvan lusitaaneista, joukkue pystyy parempaan. Varsinkin kotonaan Porto pystyy haastamaan myös Chelsean. Joukkue on käynyt läpi paljon muutoksia tälle kaudelle, joten siihen nähden tuloksellisesti hyvä alkukausi on yllättävää. Porto on vaarallinen kontratessaan. Avauksesta hyökkääjä Brahimin pelaaminen on epävarmaa.

Chelsea on pääsemässä vähitellen taas iskuun kauden aivan alun kangertelujen jälkeen. Maccabi murjottiin kotona tylysti avausottelussa. Lauantaina Valioliigassa Chelsea nousi kahden maalin takaa rinnalle Newcastlen vieraana, mutta esitys oli varsinkin avausjaksolla heikko. Ajatukset olivat selvästi jo Portossa. Alakerta on tehnyt varsin paljon helppoja virheitä, eikä niihin ole Portugalissa tosiaan varaa. Chelsea pyrkii hyökkäämään nopeasti aina riiston saatuaan. Moun paluu juurilleen tuo pientä lisävärinää kohtaamiseen. Ykköskassari Courtois jatkaa sivussa.

Mourinho on taktinen velho, joka kykenee luomaan yksittäisiin kamppailuihin juuri sen oikean, kyseiseen peliin sopivimman, taktiikan. Portolle todennäköisesti annetaan pallonhallintaa ihan vapaaehtoisesti, tempo pyritään pitää alhaisena, jotta isännät eivät pääse käyttämään nopeita tilanteenvaihtoja hyväkseen. Oman pään nolla on kiikarissa, tasuri kelpaisi varmasti ennen peliä. Hyvin tasainen kamppailu on luvassa, käytännössä tasabuukista on kyse. Markkina on liikkunut isäntien suuntaan. Maalimäärältä ollaan enemmän underin kuin overin kelkassa, mutta kertoimet ovat sen verran vinksallaan, että peleihin kelpaa mukavan kertoimen 2,30 saava yli 2,5 maalia.

Omana merkkivalintana laitoin mietinnän jälkeen myös varmistavan ykkösen.

*************************************
Matkaan lähti kvartetti sekä kaksi tuplaa. Panosta laitoin "epäpyhän" tarkasti 52,10 euroa.

 Tiistai 29.9.2015 - PITKÄVEDOT

Kvartetti


Tupla-1

Tupla-2




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti