Panda's Sport and Betting site!

Panda's Sport and Betting site!
Mukana vedonlyönnissä jo vuodesta 1993.

maanantai 20. huhtikuuta 2015

2. Bundesliiga & La Liga & Serie A

VEDONLYÖNTI
 
Laitan vielä illan iloksi menemään monivetojärjestelmän Urheilusanomien kommenteilla höystettynä.

Moniveto 10, Jalkapallo

1. Kaiserslautern – RB Leipzig 0,1,2-0,1,2
2.BUNDESLIIGA
Kaiserslautern on perustaidoiltaan 2. Bundesliigan parhaimmistoa ja selkeänä tavoitteena on paluu korkeimmalle sarjatasolle. Tällä hetkellä tuon targetin suhteen näyttää varsin hyvältä. Pisteitä voisi Lauternilla olla enemmänkin, mutta tasaisista peleistä eivät marginaalit ole aivan toivotulla tavalla kääntyneet omalle puolelle. Tasapeleihin voitettavissa olleista otteluista on hukattu liikaa pisteitä. Tällä hetkellä ollaan kuuden ottelun tappiottomassa putkessa, mutta viime kierroksen ottelusta Fortuna Düsseldorfia vastaan jäi silti karvas maku suuhun, kun voitto menetettiin rangaistuspotkusta tulleeseen yliaikatasoitukseen.
Sarjanousija Leipzig on läpi kauden esiintynyt yhtenäisesti ja härkien joukkuepuolustuksen murtaminen on osoittautunut haasteeksi liki jokaiselle joukkueelle. Päästettyjä maaleja Leipzigillä on vain 22, mikä on kolmanneksi vähiten 2. Bundesliigassa. Myös härät elättelevät vielä hyvin hataria toiveita sarjanoususta, mutta melkoista ihmettä kolmen sakkiin nouseminen loppukaudella vaatisi. Viime peleissään Leipzig on ollut voitokas kaadettuaan keskikastin Nürnbergin ja Bochumin.
Kaiserslautern on pelaajamateriaaliltaan selvästi laadukkaampi ja kotisuosikin asema on kiistaton. Maalimäärällisesti ollaan selvästi underiin kallellaan Leipzigin kurinalaisuuden vuoksi. Suurin osa molempien joukkueiden otteluista on tällä kaudella jäänyt alle 2,5 maalin rajan. Monivedossa underit ovat mainioita ideoita, ottelu on rastitettu aivan liian maalirikkaaksi alustavasti.

2. Elche – Real Sociedad 1,2,3-0,1,2 (ei X , ei 2)
LA LIGA
Elche onnistui Cordoban maalivahti Juan Carlosin hörppyjen jälkeen nappaamaan säilymisen kannalta huipputärkeän voiton viikonloppuna. Tuota ennen viikkokierroksella tosin koettiin epäonninen kotitappio Getafelle. Tällä hetkellä ollaan kolme pistettä viivan yläpuolella, mutta paljon pitää vielä onnistumisia tulla, jotta talousvaikeuksien kanssa painiva seura sarjapaikkansa säilyttää. Elchen osalta parasta on se, että kenttätapahtumien perusteella sulamiseen viittaavia asioita ei ole näkyvissä. Peruspelaaminen on järkevää ja joukkuepuolustaminen tiivistä. Kokoonpanossa ei ole perustasoa heikentäviä poissaoloja.
Real Sociedadin ottelu Deportivoa vastaan oli kovin erikoinen. Melko tarkka pelaaminen vaihtui tuomarien päätöksellä värikkääksi otteluksi, kun avauspuoliajalla tuomittiin todelliset lahjarankkarit molemmille joukkueille. Real Sociedad pääsi toisella puoliajalla Gonzalo Castron unelmamaalilla johtoon, mutta lopulta galicialaiset nousivat vielä tasoihin, mikä jäikin ottelun lopputulemaksi. Avainhyökkääjä Carlos Vela on vihdoin saatu takaisin pelikuntoon, mikä luo La Realin hyökkäyspelaamisesta jatkossa selvästi vaarallisempaa. Baskien osalta peruspaketti pysyy tuttuun tapaan edelleen hyvin kasassa. Kokoonpanotilanne on vahva.
Marginaalit ovat Elchen kotiedun ansiosta pienet. Real Sociedad on joukkueista parempi. Kyseessä on kahden hyvin organisoidun joukkueen kohtaaminen, joten maalimäärä voi hyvinkin jäädä matalaksi. Real Sociedad on pelattu ottelussa jostain syystä alustavasti selväksi suosikiksi. Elchen kotimenestyksen kautta löytyykin mainiot peli-ideat.

3. Fiorentina – Hellas Verona 2,3-0,1
SERIE A
Fiorentinaa palauteltiin pitkästä aikaa maan pinnalle viime viikolla kahden murskatappion myötä. Ensiksi cupissa hävittiin Juventukselle kolmella maalilla ja viikonloppuna samaisella marginaalilla Napoli oli Violaa vahvempi. Tuo cupin tappio oli erittäin kitkerä, sillä avausosan jälkeen Fiorentina oli vierasvoiton ansiosta vahvoilla. Juventus kuitenkin näytti tosipaikan tullen kovuutensa eikä tuota tappiota osattu mentaalisesti käsitellä kovinkaan vahvasti Fiorentinan leirissä. Jossittelua firenzeläisille jäi, sillä kaksi sen maalia hylättiin tuossa pelissä avausjaksolla. Napolia vastaanhan pelattiin sitten huonosti ja vaikka palloa pidettiin valtaosa pelistä, ei maalia kohti saatu San Paololla laukastakaan. Otteluruuhka kuormittaa Fiorentinaa melko paljon, sillä torstaina on edessä Euroopan liigan ottelu Kiovan Dynamon vieraana. Toinen UEL-osaottelu pelataan puolestaan ensi viikon torstaina. Kokoonpanotilanne Violalla sentään on melko hyvässä kunnossa, joskin hyökkäyksestä sivussa ovat yhä Rossi ja Babacar.
Veronan puolustusinto on ollut viime kierroksilla pahasti kateissa ja pallo pölisi omassa verkossa kolmesti sekä Interiä että Cesenaa vastaan. Veronan manageri Andrea Mandorlini totesi Inter-pelin jälkeen, ettei Hellas olisi Interin verkkoa vastaavanlaisella hyökkäyspelaamisella ja viimeistelyllä heilauttanut, vaikka joukkueet olisivat olleet kentällä kahden päivän verran. Esitys oli siis Veronalta kaikin puolin huono. Vaikka sarjasijoitus on heikko, ei putoamisen suhteen todellista vaaraa ole, yhdentoista pisteen ero Cesenaan nähden tulee kyllä riittämään. Ehkä osin tästä motivaation puutteesta johtuen Hellasin peli on nyt ollutkin kuralla. Kokoonpanotilanne on liki täydellinen.
Fiorentina on kotonaan suuri suosikki. Materiaalietu on suuri ja lisäksi pistemotivaatiota on enemmän. Huomioidaan myös, että Veronan puolustuspelaaminen on ollut melko ala-arvoista viime aikoina. Violan päällimmäiset huolet ovat ottelurasitukseen liittyviä. Se voikin poikia säästelyä, etenkin jos johtoon päästään. Maalimäärällisesti peruslähtökohta on silti erittäin runsasmaalinen. Monivedossa kohde on rastitettu liki oikein. Pelataan tähän puhtaasti osuvimpia tuloksia, sillä arvoa tuovat pelivalinnat löytyvät kahdesta ensimmäisestä kohteesta.

*************************
Matkaan lähti 216  rivin järjestelmä. Tämä kokonaisuus maksoi 43,20 euroa.
 
Maanantai 20.4.2015 - MONIVETO 10
 
Järjestelmä(216)


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti