Panda's Sport and Betting site!

Panda's Sport and Betting site!
Mukana vedonlyönnissä jo vuodesta 1993.

perjantai 24. huhtikuuta 2015

La Liga

 VEDONLYÖNTI
 
Alkuillan kaksi jääkiekko-tasuria nostivat kuukauden jälleen reilusti plussan puolelle. Kaikki neljä lappua osuivat ja toivat pelikassaan 250,90 euroa (+182,50€).
 
Perjantain iltakohde:
 
818: 1 Cordoba – Athletic 3,95
La Liga
 Cordoba taisteli hienon vierastasurin El Madrigalilla sunnuntaina. Valitettavasti vaan tuo piste ei putoamistaistelussa hirmuisesti lämmitä. Andalusialaiset ovat sarjajumbona kahdeksan pisteen erolla putoamisviivaan, kun kuusi kierrosta sarjaa on enää jäljellä. Valtava ihme pitää tapahtua, jotta Cordobassa pelattaisiin pääsarjatason futista ensi kaudellakin, mutta niin kauan kuin joukkueella teoreettisesti on toivoa, voidaan odottaa taistelua kentällä. Cordoban avausjakso Villarrealia vastaan oli mainio, mutta vaikeuksia tuli ottelun edetessä. Pisteen takeena oli pitkästä aikaa laadukas maalivahtipelaaminen ja toki myös maalipuut, jotka pelastivat vieraat pariin otteeseen. Toppari Iñigo Lopez on loukkaantuneena sivussa, mutta muutoin kokoonpanotilanne kyllä paranee.

Athletic saalisti komean kotivoiton Getafesta 4–0-lukemin. Toki tuohon tulokseen ei kannata aivan liikaa tuijottaa. Baskit olivat vaikeuksissa ennen kuin vieraiden toppari Velazquez ajettiin ulos ja pilkusta tehtiin avausmaali. Yhtä kaikki, momentumjoukkueena tunnetulle Athletic Clubille vahva onnistuminen voi hyvinkin poikia vahvoja esityksiä myös jatkossa. Pelintekijä Iker Muniain on loppukauden sivussa ja keskikentän pohjalta Ander Iturraspe puuttunee yhä.

Cordobalta voidaan olettaa vielä taistelutahtoa löytyvän, mutta itseä laadukkaampi joukkue on jälleen vastassa. Arcangelilla pelatessa Cordoballa on kuitenkin mahdollisuus saada peli haltuun yleisön tuen ja pallonhallinnan kautta.
 
Cordoban pakkovoiton 3,95 kerrointa voi pikkupanoksella kokeilla.
 
**************************
Tein yllätysvoitolle singlen. Tälle vaikeasti osuvalle riville laitoin panosta 20 euron verran.
 
Perjantai 24.4.2015 - PITKÄVETO 2
 
Single
 
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti