Panda's Sport and Betting site!

Panda's Sport and Betting site!
Mukana vedonlyönnissä jo vuodesta 1993.

lauantai 18. huhtikuuta 2015

SM-liiga

VEDONLYÖNTI
 
Jalkapallon lisäksi heitin vielä tulosvedon SM-liigan kolmanteen finaalikoitokseen.
 
Tulosveto 3
Kärpät – Tappara 0,1,2,3,4 - 0,1,2
SM-LIIGA, FINAALI 3/7
Kärpät oli avausfinaalin tappion jälkeen mentaalisissa vaikeuksissa toisen finaalin avauserässä, mutta Tappara ei selvästä hallinnastaan huolimatta onnistunut repimään riittävän isoa johtoasemaa. Kärpät paransi peliään erä erältä ja ansaitsi lopulta jatkoerävoittonsa. Siinä samassa sarjan momentum kääntyi yhtäkkiä oululaisille myönteiseksi. Tuota mentaalista puolta korostaa myös lyhyt palautumisaika. Maukkaan voiton jälkeen palautuminen on huomattavasti helpompaa ja kivuttomampaa kuin kirvelevän tappion kautta. Kärpille iso asia oli puolustajakapteeni Lasse Kukkosen paluu. Hän olikin ratkaisuhetkillä mies paikallaan.
Tappara lähti avausvoiton tuomalla hurmiolla toiseenkin finaaliin ja hallitsi avauserää suvereenisti. Toinenkin erä meni pitkälti tamperelaisten käsikirjoituksen mukaan, mutta 2–0-johtoasemassa peli alkoi olemaan huolimattomampaa ja oululaiset päästettiin melko ilmaiseksi vielä peliin mukaan. Kärppien saadessa 2–1-kavennuksen kolmannen erän alkuun, kääntyi peli täysin vieraille. Tapparavahti Juha Metsola piti maalillaan tamperelaisia hengissä ensimmäiseen virheeseensä asti, jonka kautta Kärpät voiton vei.
Kärpillä on siis mahdollisuus kääntää sarja päälaelleen vaikean alun jälkeen. Hyvin mahdollisesti isännät luovat pelin alussa painetta eilisen voiton tuoman hurmion ansiosta. Tapparan pitäisi pystyä kovatempoiseen karvauspeliin, jolla oululaisten hyökkäyksistä saataisiin ideat vähiin. Tuo onnistui avausfinaalissa, mutta nyt tehtävä on astetta vaikeampi. Tapparavahti Metsola on ehdoton avainpelaaja. Kovia koppeja vaaditaan. Molemmat finaalit ovat siis ratkenneet jatkoajalla, joten pienimarginaalisuus on sinänsä perusteltua. Tässä kuitenkin voi hieman marginaali revetäkin, jos laadukkaampi kotijoukkue pystyy hyödyntämään momentuminsa. Suosikin asema on kiistattomasti Kärpillä.

*************************
Tämä Urheilusanomien tekstin saatteena heitin jännitettäväksi tulosvetoon kolme järjestelmää ja yhden rivin. Panosta laitoin painottaen yhteensä 40 euroa.
 
Lauantai 18.4.2015 - TULOSVEDOT

TulosvetoJ.(12)-1

TulosvetoJ.(2)-2

TulosvetoJ.(2)-3

Tulosveto



 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti