Panda's Sport and Betting site!

Panda's Sport and Betting site!
Mukana vedonlyönnissä jo vuodesta 1993.

sunnuntai 1. maaliskuuta 2015

Serie A & La Liga

VEDONLYÖNTI
 
Alkuvuosi on ollut aikamoista henkistä tuskaa vedonlyönnin osalta. Valitettavasti se ei ole jäänyt henkiselle asteelle vaan tällä hetkellä ollaan 587 euroa tappion puolella eli lähes kolme hunttia per kuukausi on tullut pataan!
 
Aloitetaan maaliskuu mielenkiintoisella kahden Eurooppalaisen jalkapallosarjan ideapeleillä. Lapuille lähtee Urheilusanomien vinkkiteksteillä matkaan ottelut Serie A:sta ja La Ligasta.
 
Vetokohteet ja kommentit
 
200: 1 Real Madrid – Villarreal (+2) 2,35
200: X Real Madrid – Villarreal (+2) 3,95
La Liga
Real Madrid on saannut kurssinsa käännettyä pelillisesti. Viime viikolla kaadettiin ensiksi Mestarien liigassa Schalke perusvarmalla esityksellä ja sarjassa pelattiin liki täydellistä jalkapalloa Elchen vieraana. Vain kahden maalin voitto imartelee suuresti Elcheä, joka olisi voinut helposti hävitä viidellä kuudella maalilla tuon matsin. Los Blancosilla siis kulkee taas ja joukkueen pelillinen tilanne on paljon parempi kuin näennäisessä vireessä olevalla illan vastustajalla. Kokoonpanosta puuttuvat todennäköisesti yhä Sergio Ramos, Khedira ja Modric. Lisäksi James Rodriguez on pitkään vielä sivussa. Poissaoloista huolimatta todella vahva kokoonpano saadaan kehiin.

Villarreal onnistui voittamaan Eibarin puuduttavassa pelissä viime kierroksella. Submarino hallitsi tuttuun tapaan peliä tilastollisesti melko rapsakasti, mutta viimeinen terävyys loisti poissaolollaan. Tuo voittomaalikin meni täysin maalivahti Iruretan piikkiin, mutta kaikki lasketaan. Euroopan liigakin kuormittaa Villarrealia. Otteluruuhka painaa edelleen keltaisten jaloissa pahasti eikä peli mitenkään erityisesti vakuuta.

Tasoero on suuri Real Madridin hyväksi ja Bernabeulla on kotivoitto hyvin todennäköinen tapahtuma. Paljon pitää Villarrealin parantaa viimeaikaisista esityksistään, jotta sukellusvene selviäisi kotiin uppoamatta. Maalimäärällisesti potentiaalia on todellisiin karnevaaleihin, jos perusluonteeltaan räväkkä Villarreal yrittää pelata eikä keskity bussin parkkeeraukseen. Vedoissa mielenkiinto kohdistuu tasoeron ja rasituksen vuoksi kotijoukkueeseen. Pienen panostuksen arvoinen tarjous löytyy isäntien vähintään kolmen maalin 2,35 voittokertoimesta. Lisäksi laitan mukaan vedon kotijoukkueen tasan kahden maalin voitolle.

772: 1 Cagliari – Hellas Verona 2,00
Serie A

Cagliari kuuluu joukkueisiin, jotka ailahtelevat melko pahasti pelien sisällä. Maanantainen Inter-ottelu ei tuonut poikkeusta tähän. Avauspuoliajalla oltiin hätää kärsimässä, mutta toisella jaksolla tappioasemassa saatiin mainio pöhinä päälle ja useampikin laatutontti saatiin tuhrittua. Tuloksena oli sardinialaisille siis tappio. Kun joukkueen peli-ilmettä ja kenttätapahtumia suuremmin punnitaan, jää Cagliarista kuva, ettei se millään ansaitse pudota Serie B:n puolelle. Eiköhän joukkue Gianfranco Zolan johdolla säilytä sarjapaikkansa. Avauskokoonpanosta loukkaantumisten vuoksi sivussa ovat keskikenttämies Albin Ekdal, puolustaja Antonio Balzano ja hyökkääjä Marco Sau.

Verona onnistui saalistamaan Romaa vastaan tasapelipisteen, vaikka oli pelillisesti pahasti alakynnessä. Tuo tasapeli saattoi pelastaa manageri Andrea Mandorlinin potkuilta. Uhka kuitenkin on hänenkin yllään yhä, sillä pelillisesti Verona ei juuri tällä hetkellä lainkaan vakuuta. Puolustaminen on hieman hataraa ja etäisyyspuoli ei ole viheriöllä kunnossa, paletti leviää melko helposti. Kokoonpanosta puuttuu ykkösvahti Rafael ja lisäksi poissa ovat pitkäaikaispotilaat toppari Rodriguez ja keskikenttämies Sala.

Cagliari vaikuttaa tällä hetkellä Veronaa paremmalta joukkueelta ja isännille suodaan kotona kiistattoman suosikin asema. Kotimenestys kiinnostaa myös vetomielessä – pikkupanoksen verran. Maalimäärällisesti ottelu ei ennakolta vaikuta mitenkään erityisen pienimaaliselta. Veronalla hataruutta löytyy ja toisaalta vieraat ovat hyökkäyspäässä ihan hyviä. Cagliarilla puolestaan on hyvä pöhinä hyökkäyssuuntaan päällä ja kyllä isännilläkin hatarat hetkensä alakerrassa on.

814: 1 Palermo – Empoli 1,98
Serie A
Palermolla peruspelaaminen on edelleen mallikasta, vaikka viime aikoina on myös tappioita koettu. Viime kierroksella kelpo vierasesityksestä ei saatu palkintoa, vaan Lazio nappasi Candrevan 78.minuutin maalilla kotivoiton 2–1-lukemin. Kotona sisilialaisten itseluottamus on oikein rautainen, viimeksi kaatui Napoli loistavan esityksen jälkeen. Oikeastaan mitään selkeästi heikkoa osa-aluetta ei Palermolla vaikuta olevan. Kokoonpanosta puuttuu laadukas keskikenttämies Edgar Barreto pelikiellon vuoksi. Samalta pelipaikalta puuttuvat myös loukkaantuneina olevat Enzo Maresca ja Francesco Bolzoni.

Empoli esitti oikein mainion kotiesityksen Chievoa vastaan ja nappasi 3–0-lukemin kiistattoman voiton. Tuossa pelissä ei epäselvyyttä paremmasta joukkueesta ollut, joskin Empoli oli maalipaikkamääräänsä nähden ylitehokas. Neljän ottelun tappioton putki kertoo siitä, että kovaa kulkee. Tuosta putkestahan löytyvät kotivoittojen lisäksi kovat vierastasurit Romaa ja Milania vastaan. Kokoonpanotilanne jatkuu yhä liki täydellisenä.

Kahden loistovireisen joukkueen kohtaamisessa suosikin asema menee laadukkaammalle kotijoukkueelle. Huomioidaan myös se, että kummankin jengin kohdalla voidaan puhua jonkinmoisesta kotiriippuvuudesta. Tämä tarkoittaa sitä, että kotiedulle on annettava selvästi arvoa. Palermo maistuukin näistä lähtökohdista marginaalisen panostuksen vetoideaksi.
******************************************
Tein jännitettäväksi kaksi vapaavalintaista järjestelmä sekä yhden tuplan. Panosta sain vielä kaavittua matkaan kokonaista 60 euroa
 
Sunnuntai 1.3.2015 - PITKÄVEDOT
 
  
Vapaavalintainen J.(2)-1
200:1X, 772:1, 814:1; Kertoimet  9.30–15.64; Panos 10€/rivi=20€
 
Vapaavalintainen J.(2)-2
200:1X, 772:1; Kertoimet 4.70–7.90; Panos 10€/rivi=20€

 Tupla
772:1, 814:1; Kerroin 3.96; Panos 20€
 
  
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti