Panda's Sport and Betting site!

Panda's Sport and Betting site!
Mukana vedonlyönnissä jo vuodesta 1993.

sunnuntai 29. maaliskuuta 2015

Jalkapallon EM-karsinta

 
VEDONLYÖNTI
 
Eilinen päivä jäi monen mutkan sekä korjaavan live-vedon jälkeen hiukan voiton puolelle.
 
Tänään jatkan voittojen metsästystä jalkapallon EM-karsinnoista. Ensimmäisessä aallossa on pelimuotona pitkäveto, ja mukaan lähtee kolme kohdetta.
 
Pitkävedon kohteet:
 
46: Pohjois-Irlanti - Suomi X2 <3,00><3,00>
Huuhkajilla on ottelussa vain voitettavaa tai vice versa: vain hävittävää! Vähintään piste pitäisi tästä punnertaa.Pohjois-Irlanti on kotiedun ansiosta niukan suosikin asemassa, mutta hyvin pienimarginaalisesta pelistä puhutaan. Suomi ei ole perustaitotasoltaan joukkueista heikompi. Maalimäärällisesti ollaan tuttuun Huuhkajien tapaan lähellä pienimaalista lopputulosta. Pohjois-Irlanti on tähän mennessä pelannut hyvät karsinnat. Huuhkajilla on kuitenkin omat mahdollisuutensa. Tällä kertaa uskon suomalaiseen jalkapalloiluun. Kyllä pojat sen maalin tässä pelissä tekevät - toinen asia on mihin se riittää. Itse katson maailmaa jälleen sinivalkoisten lasien läpi ja haen kohteessa sitä, ettei Suomi häviä - eli risti ja kakkonen.
 
74: Irlanti-Puola X <2,95>
Irlannin karsinnat lähtivät loistavasti liikkeelle. Georgian ja Gibraltarin kaatamisen jälkeen Saksalta riistettiin hieno vierastasuri. Tuon jälkeen koettiin kuitenkin pettymys, kun Skotlanti voitti kuumassa pelissä vihreän saaren miehet maalilla. Kokonaisvaltaisesti pullat ovat kuitenkin hyvin uunissa Irlannin osalta. Manageri Martin O'Neillilla on rosterinsa osalta loukkaantumishuolia. Avainpelaajista Shane Long, Aiden McGeady ja Robbie Brady ovat kärsineet vammoista viime aikoina. Hyökkääjä Longin ja hyökkäävän keskikenttämies McGeadyn pelikuntoon selviäminen näyttää kohtalaisen lupaavalta, mutta keskikenttämies Bradyn tilanne on heikompi.
Puola on lohkon piikkipaikalla ja aivan ansaitusti. Peli on kulkenut vakuuttavasti, mistä kertoo mm. kotivoitto eliittitason Saksasta. Puolan pelaaminen on erittäin yhtenäistä, mutta joukkueella on lisäksi riveissään muutamia pelejä ratkovia tähtistatuksen yksilöjä Bayern-hyökkääjä Robert Lewandowskin johdolla. Ykkösvahvuutena on ollut puolustaminen koko joukkueen voimin. Vain Skotlanti on toistaiseksi löytänyt puolalaisten maaliverkon karsinnoissa. Vahvasti vaikuttaa siltä, että Puola pystyy saalistamaan riittävästi pisteitä päästäkseen EM-kisoihin.
Puola on hieman Irlantia vahvempi joukkue, mutta kotietu pitää vihreän saaren miehet niukassa suosikin asemassa. Maalimäärällisesti lähtökohdat ovat matalalla. Puola osaa puolustaa tiiviisti ja myös Irlannin vahvuudet löytyvät lähinnä alakerrasta. Tärkeässä pelissä ei oteta turhia riskejä hyökkäyssuuntaan. Ottelun vähämaalisuusarvio puoltaa tasapelin mahdollisuutta. Itse haenkin tähän mainiosti istuvaa ristiä!
 
85: Unkari – Kreikka X2 <2,90><2,95>
Unkari ei ole missään nimessä pelillisesti karsinnoissa vakuuttanut, mutta pisteitä on sattunut tulemaan ihan hyvä määrä laariin, joten kisaunelma elää ja voi hyvin. Suomea vastaan otettiin onnekas kotivoitto viime kierroksella, mikä teki alkukarsinnoista kokonaisuutena onnistuneet. Unkarin pelaamisesta varsinaisia vahvuuksia ei tahdo löytyä, mutta heikkoudetkin on saatu suhteellisen hyvin peitettyä. Tosin koko joukkueen puolustuspelaaminen ei ole niin tiivistä, kuin mitä lohkon päävastustajilla.
Kreikka koki yhden futishistoriansa suurimmista nöyryytyksistä marraskuussa, kun Färsaaret haki Ateenasta vierasvoiton. Manageri Claudio Ranieri saikin samoin tein lähtöpassit. Koko alkukarsinta on muutenkin mennyt täysin penkin alle, vain Suomelta on onnistuttu saamaan piste. Laatua helleeneiltä löytyy kuitenkin sen verran paljon, että kirvestä ei ole vielä syytä heittää kaivoon. Kreikka kuitenkin on heikkotasoisen lohkon nimekkäin joukkue. Uutena managerina on nyt uruguaylainen Sergio Markarián, joka viimeksi vaikutti Perun maajoukkueen puikoissa. Hän on ensitöikseen nostanut maajoukkueeseen takaisin Kostas Katsouranisin ja Kostas Fortounisin. Myös uusia nimiä on valittu mukaan. Giannis Gianniotasin ja Tasos Lagosin muodossa. Loukkaantuneina sivussa ovat hyökkääjä Georgios Samaras ja keskikenttämies Giannis Maniatis.
Kreikalle kyseessä on käytännössä pakkovoittopeli ja uuden managerin johdolla voidaan helleenien olettaa esiintyvän pirteästi. Unkarille tästä pelistä kelpaisi ihan hyvin tasapelikin, vaikka akuuttia pistetarvetta isännilläkin luonnollisesti on. Kreikka on joukkueista laadukkaampi, mutta Unkarin kotietu tekee lähtökohdista ympäripyöreät. Kreikka vaihtoi valmentajaa ja olen perinteisesti suosinut joukkueita joilla on aivan "brand new" luotsi. Haen Kreikan menestystä - risti ja kakkonen!

********************************

Laitoin jännitettäväksi kaksi trioa, vapaavalintaisen järjestelmän, kaksi tuplaa sekä yhden singlen. Yhteensä tämä lysti maksoi 45 euroa.
 
Sunnuntai 29.3.2015 - PITKÄVEDOT

Trio-1

Trio-2
 
Vapaavalintainen J.(2)

Tupla-1

Tupla-2
 
Single
 

 
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti