Panda's Sport and Betting site!

Panda's Sport and Betting site!
Mukana vedonlyönnissä jo vuodesta 1993.

lauantai 29. marraskuuta 2014

Valioliiga & SM-liiga


VEDONLYÖNTI
 
Kaksi edellistä pelipäivää on 200 euroa netolla ja koko vuoden nettovoitto on tässä vaiheessa kivat 4200 euroa. Nyt taitaa iskeä samanlainen voittotauti tai voittosokeus mikä iski japanilaisiin toisen maailmansodan alun voittojen huumassa. Oli, miten oli - laitan kuitenkin matkaan suurehkolla rahalla rivisommitelman, jossa tarvitaan useampi osuma voitolle pääsemiseksi. Toisaalta jos kaikki natsaa niin fyffee tulee.
 
Matkaan lähti sekstetti, kvintetti, kaksi trioa, tupla sekä yksi single. Koko lysti maksaa eiliset nettovoitot eli 140 euroa.
 
Lauantai 29.11.2014 - PITKÄVEDOT

Sekstetti

Kvintetti

Trio-1

Trio-2

TuplaJ.(3)

Tupla

Single
 
  
 

5 kommenttia:

  1. Kovat on rivit, toivotaan onnea! Onhan noista lähes kaikki hyvinkin todennäköisyyden rajoissa. Ilmeisesti olet hakenut Aston Villlan tilastovoittoa, onkin pelannut alle tasonsa! Hyvä on myös vuoden saldo...pari nollaa perää niin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ..ei sitä tappiota sitten paljon tullutkaan....Aston Villa petti...mutta jalkapalloon ja jääkiekkoon tuli juuri ne tarvittavat rivit. Päivätappio HIRVITTÄVÄT 1 euroa!

      Poista
  2. Joo...pahalta näyttää tällä hetkellä...tappiota tulossa. Pitikin tuo jääkiekko lisätä piruuttaan ihan viime hetkillä. Taisi tulla kallista piruilua!! Jalkapallossaa on vielä omat tulossa...toistaiseksi!

    VastaaPoista
  3. Fyfee tulee kuten kirjoitit, uncle-Ile!
    Jos tulis FYFFEE , niin tulis pätäkkää på stadiks...lol

    VastaaPoista