Panda's Sport and Betting site!

Panda's Sport and Betting site!
Mukana vedonlyönnissä jo vuodesta 1993.

sunnuntai 2. marraskuuta 2014

Serie A & Bundesliiga & La Liga & Ligue 1

VEDONLYÖNTI
 
Eilisen lähes käsittämättömän sähläyksen jälkeen yritän palata takaisin maahan. Kun ilmainen raha ei kelpaa, niin ei voi mitään!  Eilisen myöhäisillan peleistä jäi yksi rivi eloon täksi päiväksi. Tämän lisäksi teen neljää eri maata kattavan neljän kohteen jalkapallohaun. Tällä kertaa koko konsertti on Urheilusanomien käsialaa.

 
Sunnuntain pelikohteet:

27: 1 Levante – Almeria 2,25
La Liga
Levante vaihtoi viime viikolla manageria. Jose Luis Mendilibar sai lähteä ja tilalle palkattiin Lucas Alcaraz. Uuden managerin alaisuudessa pelattiin jo Vigossa perjantaina, mutta uusia taktisia kuvioita ei oltu keritty ajaa sisään. Siltikin Levante olisi tuosta pelistä voinut hyvinkin raapia pisteitä, mutta pienet sattumukset olivat siinä isäntien puolella. Nyt uuden managerin alaisuudessa ensimmäisessä kotipelissä on kiistatta iskun paikka. Kokoonpanotilanne Levanten kohdalla on epävarma, lasaretissa on useita pikkuvammoista kärsiviä pelimiehiä.

Almeria ei onnistunut venymään pisteille Athletic Clubia vastaan viime kierroksella. Pelillisesti Almeria oli tuossa ottelussa kyllä hyvin mukana. Alkukaudella Almeria on ollut tiukoissa peleissä viime kierroksen tappiosta huolimatta hyvä ja onnistunut kääntämään useita pisteitä omaksi edukseen - toisin kuin viime kaudella. Pelitaidoiltaan Almeria ei ole juurikaan Levantea kummoisempi joukkue. Almerialla kokoonpanotilanteessa ei kummoisia ongelmia ole.

Levante on kotiedun ansiosta suosikin asemassa. Maalimäärällisesti pienimaalisuus on lähtökohtana. Vedoissa maistuu hyvin kotivoitto.

943: 1 Sampdoria – Fiorentina 3,10
Serie A
Sampdorian kahdeksan ottelun tappioton putki päättyi keskiviikkona Interin vieraana. Tuostakin pelistä oli maaliton tasapeli tulossa, kunnes puolustaja Alessio Romagnoli hölmöili rangaistusalueella ja Inter sai pilkusta johtomaalin pelin viime hetkillä. Dorian peruspelaaminen on tiivistä ja hyväasenteista. Otteluruuhka on kuitenkin paljon energiaa käyttävälle joukkueelle hankala paikka eikä olisi mahdoton yhtälö, jos Samp ei aivan parhaimpaansa tässä pelissä yltäisi. Dorialta sivussa tärkeistä miehistä ovat maalivahti Viviano ja puolustaja Silvestre.

Fiorentina saalisti hienon 3–0-kotivoiton Udinesesta viikolla. Erityisen hyvää tuossa ottelussa oli tähtipelaaja Juan Cuadradon loisto-otteet ja se, että kärjestä löytyi Khouma Babacarin ansiosta vaihteeksi tehojakin. Ilman Rossia ja Gomezia operoivalle Violalle tehojen saaminen kärkeen onkin kiistaton avainasia. Laatuahan firenzeläisissä muuten on oikeinkin mukavasti. Fiorentinalla on Sampdoriaa pahempi otteluruuhka Euroopan liigan takia, mutta henkilökohtaisesti en näe Violaa silti joukkueista rasittuneempana. Mati Fernandez on sivussa keskikentältä.

Ottelun marginaalit ovat pienet. Sarjataulukko vääristää joukkueiden voimasuhteita, kyllä Fiorentina on taidoiltaan Sampdoriaa parempi joukkue. Dorian kotietu tasaa kuitenkin lähtökohdat. Kertoimien puolesta voi Sampdorian 3,10 voittokertoimelle asettaa pientä panosta.

969: 1 Mönchengladbach – Hoffenheim, alle 2,5 maalia 2,00
Bundesliiga

Tappiottoman alkukauden Bundesliigassa pelannut Mönchengladbach osoitti viimeistään ansaitulla Bayern-tasurilla taistelevansa tosissaan Mestarien liiga -paikasta. Vaikka München hallitsi palloa suvereenisti, pystyi Gladbach luomaan parhaat maalipaikat. Ottelu toi isännille kuitenkin myös huonoja uutisia, sillä loistavan syyskauden keskikentällä pelannut Granit Xhaka loukkaantui ottelun lopussa ja on arviolta kuusi viikkoa sivussa. 

Hoffenheimin tappiosarake näyttää niin ikään edelleen nollaa, kun viimeksi kaatui nousijajoukkue Paderborn maalein 1–0. Ottelu oli alusta lähtien erittäin vauhdikas ja tilanteita riitti molemmissa päissä. Hoffenheim hukkasi muun muassa jo viiden minuutin kohdalla rangaistuspotkun tolppaan, minkä lisäksi se osui vielä kahdesti maalipuihin Paderbornin osuessa kerran. Ottelutapahtumien valossa kotivoitto oli ansaittu.

Gladbach on joukkueista hieman laadukkaampi, mutta sen ottelurasitus on Euroopan liigan myötä vieraita kovempi. Molemmat pelasivat lisäksi viikolla Saksan cupia. Xhakaa lukuun ottamatta molempien kokoonpanotilanne oli alkuviikosta erittäin hyvä, joten kotiedun turvin Gladbach on noin 50-prosenttinen suosikki.

Gladbachin puolustus on täyttä betonia - under-joukkue. Hoffenheim puolestaan on tiivistänyt puolustustaan viime kaudesta selkeästi, on tullut selvästi underimpaan suuntaan. Under maistuukin vedoissa ihan mallikkaasti.

991: 2 Bordeaux – Toulouse 3,40
Ligue 1

Bordeaux oli aseeton viikko sitten PSG:n vieraana ja hävisi ansaitusti. Joukkue ei ole ollut enää pitkään aikaan pelillisesti samalla tasolla kuin alkukaudesta, jolloin se voitti neljästä ensimmäisestä pelistään kolme ja pelasi kerran tasan. Edellisistä seitsemästä pelistä Bordeaux’n saldo on 2–2–3 keskinkertaisilla peliesityksillä. 


Toulouse on sarjataulukossa neljä pistettä isäntiä jäljessä, mutta pelillisesti se on ollut joukkueista viime viikkoina parempi osapuoli. Joukkueen saldo edellisistä seitsemästä pelistä on Bordeaux’n kanssa yhtenevä 2–2–3, mutta pelitapahtumien valossa Toulouse olisi ansainnut enemmän. Esimerkiksi viime kierroksella Lensin isäntänä se hukkasi tukuittain hyviä tilanteita, ja peli saataisiin uusia samoista lähtökohdista aika monta kertaa, että tulokseksi saataisiin toisen kerran Lensin 2–0-vierasvoitto.

Sunnuntain pelistä mielenkiintoisen tekee se, että joukkueet ovat toistensa päävihollisia kaupunkeja yhdistävän Garonne-joen myötä, ja tuorein Garonnen derby ryhmien välillä pelattiin tämän viikon tiistaina liigacupissa, jolloin Bordeaux haki Toulousesta 3–1-voiton. Toulouse oli pelitapahtumien valossa niskan päällä, mutta viimeistely ei ollut yhtä tehokasta kuin Bordeaux’lla.

Voitto kävi Bordeaux’lle kalliiksi siinä mielessä, että avauksen toppari Nicolas Pallois ajettiin ulos, ja mies on sunnuntaina pelikiellossa. Jo ennestään Bordeaux’n toppariosastolta puuttuivat loukkaantumisten takia avainpelaaja Lamine Sane ja Tiago Illori. Lisäksi rotaatiomiehiksi pudonneen kokeneen Marc Planusin pelaaminen on epävarmaa, joten keskuspuolustuksen muodostanevat PSG-pelissä koheltanut nuori Cedric Yambere sekä normaalisti laitapakkina tai laitalinkkinä esiintyvä Julien Faubert.

Toulousekaan ei pääse peliin aivan parhaalla kokoonpanollaan, mutta sen murheet ovat isäntiä pienemmät. Kotietu tekee Bordeaux’sta sunnuntain pelin niukan suosikin, mutta Toulousella on kelpo saumat nopeaan revanssiin verivihollisestaan.

********************************************
Näistä lähtökohdista tein kvartetin, trio- ja tuplajärjestelmän sekä yhden tuplan. Koko revohka maksoi pelikassaa nätisti pyöristäen yhteensä 49,90 euroa.
 
Sunnuntai 2.11.2014 - PITKÄVEDOT
 
Kvartetti
 
TrioJ.(4)
 
TuplaJ.(6)
 
Tupla





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti