Panda's Sport and Betting site!

Panda's Sport and Betting site!
Mukana vedonlyönnissä jo vuodesta 1993.

keskiviikko 5. marraskuuta 2014

Mestarien liiga

VEDONLYÖNTI
 
Eilinen päivä jatkoi vetojen voittokulkua. Trio, kolme tuplaa sekä tulosveto osuivat. Tämän hienon pelipäivän päätteeksi pelikassaan virtasi 420,10 euroa ( +340,10€ ).
 
Tänään en sen kummemmin kerinnyt perehtyä päivän pelitarjontaan. Urheilusanomien sivuilta löysin kuitenkin yhden kahden kohteen idean Mestarien liigaan - tätä ideaa kokeilen hienovaraisesti.
 
Illan pelikohteet:
 
324: 1 NK Maribor – Chelsea, alle 2,5 maalia 2,15
Mestarien liiga
Maribor kyykkäsi tylysti 0-6 Lontoossa, mutta ei ollut ehkä aivan niin heikko kuin mitä tulos antaa ymmärtää. Joukkue missasi itse yhden pilkun, päästi kaksi ja yksi maaleista oli ”jasso”, mitä ei vihelletty. Kotonaan Maribor taistelee esimerkillisesti, haluaa horjuttaa Chelseaa fyysisyydellä, mutta tasoero joukkueiden välillä on eittämättä todella iso. Raskas taistelu on luvassa. Maribor peruuttaa hyvin alas ja hakee riistoja, vastahyökkäyksiä ja niistä erikoistilanteita. Kotimaan sarjassa joukkue hävisi sarjajohtaja Domzalen isäntänä perjantaina 0-1, ja mestaruus alkaa jo karata. Kärki Jean-Philippe Mendy on loukkaantuneena.

Chelsea intoutui poikkeukselliseen maalifiestaan, tosin kaksi pilkku vähän avitti keikkaa, ja esimerkiksi John Terryn maali oli paitsio. Yhtä kaikki, Moun miehiestö jatkaa tappiottomana, ja omiin on mennyt UCL:ssä vasta yksi pallo. Liigassa Blues voitti lauantaina QPR:n 2-1 hieman nihkeän esityksen jälkeen. Positiivisena uutisena Diego Costa palasi pienen loukkaantumisen jälkeen avaukseen takaisin. Chelsean terveystilanne on muutenkin erinomainen. Kokonaisuutena joukkueen tekeminen on todella väkevän ja tasapainoisen näköistä.

Chelsea pitää palloa, Maribor puolustaa kilpparissa ja hakee vastahyökkäyksistä ja erikoistilanteista ratkaisuja. Ottelun kuva on varmasti hyvin pitkälti samanlainen kuin kaksi viikkoa takaperin, mutta murskalukuihin en kyllä tässä kohtaa usko. Chelsealla on tapana nostaa jalkaa kaasulta kahden maalin johdossa. Voitolla jatkopaikka on vieraille selviö. Luvassa on hallittu ja kontrolloitu esitys, mikä johtaa maalin tai kahden vierasvoittoon. 

330: 1 PSG – APOEL, alle 2,5 maalia 2,05
Mestarien liiga
PSG jatkaa Mestarien liigassa tappiottomana, kun pariisilaiset hakivat Nicosiasta 1-0 voiton APOELista. Toisen puoliajan loppuun saakka PSG hakkasi päätään isäntien puolustusmuuriin, ja ratkaisumaalissakin tuomari missasi pienen käsivirheen. Yhtä kaikki, Edinson Cavani oli jälleen ratkaisijan nimi, ja voitto täysin ansaittu. Lauantain sarjapelissä PSG haki Lorientista 2-1 vierasvoiton. Zlatan lienee edelleen sivussa, mutta Cavani ja Lucas Moura ovat nousseet huippuiskuun, joten ruotsalaisen poissaololla ei suurempaa merkitystä nyt ole.

APOEL puolusti jälleen hyvin PSG:n isäntänä ja oli lähellä ryöstää tasapelin, mutta lopulta ranskalaisten jatkuva paine oli liikaa. Kotikentällä APOEL on aina hankalasti kaadettavissa, vieraissa puolustus ei ole kestänyt aivan yhtä hyvin, vaikka tiivis paketti on. Pallollisena APOEL ei ole kummoinen tällä tasolla. Lauantaina joukkue kaatoi alemman kastin Ethnikosin vieraissa 4-0. Avauksen keskikenttäpelaaja Tiago Gomesin pelikunto on epävarma.

Pelin kuva on selvä, APOEL peruuttaa, puolustaa tiiviisti ja yrittää turhauttaa vieraat. Jos PSG jatkaa tuskailuaan maalinteon kanssa, saattaa pelistä tulla jälleen yllättävän nihkeä. Tasoero on kuitenkin selvä, voitolla PSG käytännössä varmistaisi jo jatkopaikankin. Tuskin tässä murskalukemia saadaan aikaiseksi.
********************************
Matkaan lähtenyt tupla sai panosta mukaansa 20 euroa.
 
Keskiviikko 5.11.2014 - PITKÄVETO

Tupla


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti